Forrás: Getty

#vegyélhazait – És rendezd be azzal az otthonod

Sophita Vintage Interior

A nevem Prokop Zsófi, a Sophita Vintage Interior megálmodója. A kezdeti hobbi mára már a hivatásommá és a fő megélhetésemmé vált. Már 4,5 éve foglalkozom régi bútorok felújításával. Hiszem, hogy a bútoroknak “lelke” van, egy mutatós darab az otthonod dísze lehet. Egy-egy régi bútor igazi kincs, érdemes megmenteni őket. A bútorokat kívül-belül lecsiszolom, alapozás után kap modern külsőt, egyedi megjelenést.

Elérhetőségek:

Galéria / 23 kép

Megnézem a galériát

Bútoralkotás

Bútoralkotás – egy kis családi vállalkozás a Dunakanyarban szívében. Exkluzív, kézzel festett bútorokat készítünk és újítunk fel 10 éve. Szívügyünk az újrahasznosítás, régi bútoroknak adunk új életet, minőségi külső és használható, modernkori belső formában. Minden stílusban és színben alkotunk. Minden mintánk kézzel festett, olykor alkalmazunk luxus tapétákat is díszítőelemnek. Főképp eladásra dolgozunk, de különleges bútorok felújítását megrendelésre is vállaljuk. Több mint 20.000 fős Facebook oldalunkon több száz, már elkészített bútoralkotásból inspirálódhatnak a követőink.

Elérhetőségeink:

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

Tomitéka – rusztikus bútorok

Tomitéka néven készítek egyedi kisméretű mesebútorokat régi faanyagokból, rozsdás kovácsolt vasak, bútordíszek felhasználásával. Inspirációm elsősorban a magyar és amerikai népi bútorok, tárolók, polcok formakincséből merítem. Szívesen alakítok át, gondolok újra retro kisbútorokat, fűszeres polcokat, komódokat, ládákat is.  Célom az újrahasznosítás mellett egyfajta teljesen egyedi meseszerűséget lehelni a fába, a formákba és színekbe.

Galéria / 16 kép

Megnézem a galériát

Farigcsa – Asztalosműhely

Sziasztok, Tóth Dániel vagyok, 13 éve űzöm az ipart. Egyedi bútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozom. A kedves ügyfelet a felméréstől kezdve a tervezésen át a kész bútor beépítéséig végigkísérem és támogatom abban, hogy a végeredmény olyan legyen amilyet megálmodott.

Elérhetőségek:

Galéria / 12 kép

Megnézem a galériát

Kredenc Kreatív Műhely

Körülbelül két éve kezdtem el bútorokat felújítani, ami azóta is hatalmas szerelem. Miután 10 év után hazaköltöztünk Ausztriából, 2 kisgyermek anyukájaként semmiképp sem szerettem volna visszamenni a taposómalomba, így hónapokig kerestem a lehetőségeket. Ezzel egy időben elkezdett formálódni bennem a vágy, hogy megéljem a kihasználatlan kreatív energiáimat. Így jött az életembe a bútorfestés, ami kezdetben csak hobbinak indult. Először a család régi bútorait kezdtem el felújítani. Szinte mindent lefestettem, ami csak a kezem ügyébe került. Éreztem, hogy megtaláltam azt, amit mindig is kerestem, amiért megéri reggel felkelni. A hobbim egy éven belül vállalkozássá nőtte ki magát, így már másoknak is segítenek életterük szebbé tételében. A bútorfestés számomra egy nagyszerű önkifejezési mód, de emellett nagyon büszke vagyok rá, hogy a régi bútorok, kiegészítők megmentésével nem termelek feleslegesen szemetet, így végső soron a bolygónkért is teszek valamit.

Elérhetőségek:

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát

Hüiosz Design

Jancsó Ferenc vagyok, a Hüiosz Design Kft. megálmodója. Cégünk magas minőségű egyedi bútorok tervezésével és gyártásával foglalkozik, hangsúlyt fektetve a színvonalas anyagokra és az időtálló megjelenésre. Az innovatív bútorgyártás területén kiemelten fontos számunkra a folyamatos fejlődés és az új megoldások keresése annak érdekében, hogy ügyfeleinknek mindig a legmagasabb színvonalú és az aktuális piaci igényeknek megfelelő termékeket kínálhassuk. Szoros együttműködésben dolgozunk tervezőkkel, belsőépítészekkel és más szakemberekkel, hogy az általunk készített egyedi bútorok ne csupán tárgyak legyenek, hanem valódi értéket teremtsenek és kiemelkedjenek az otthonok, munkahelyek vagy közösségi terek környezetében. A termékeink nagy részét kézi munkával, odafigyeléssel alkotjuk meg, garantálva a legmagasabb minőséget és egyediséget. Az asztalos szakmában szerzett több évtizedes tapasztalatom és a tervezés iránti szenvedélyem garancia arra, hogy minden projektünk különleges és magával ragadó legyen. Az alapítás óta a Hüiosz Design Kft. számomra nem csupán munka, hanem egy álom megvalósulása. Az egyedi bútorok készítése nem csupán szakmai kihívások elé állít, hanem lehetőséget teremt arra is, hogy folyamatosan fejlődjek és inspiráljam magam, valamint csapatomat.

Elérhetőségeink:

Hüiosz Design Kft

8000 Székesfehérvár Mártírok útja 5

Tel.:06 70/615 33 59

Email: huioszdesign@gmail.com

Web: www.huioszdesign.hu

Galéria / 9 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.