Forrás: Getty

#vegyélhazait – És köszöntsd azzal édesanyádat anyák napján

Katkaringó

Glavanovics-Bodnár Kata vagyok. Bútorfestő, díszítőfestő és grafikus. Fontos számomra a fával való munka és a környezetvédelem. Különösen vonzódom a régi idők tárgyaihoz és bútoraihoz. A termékeim megalkotása közben pedig az elsődleges célom, hogy minőségi alapanyagokkal olyan tárgyakat alkossak, amelyek sokáig szolgálják a tulajdonosaikat. A fa egy élő anyag. Beszívja az illatokat és idővel változhat, de mindezek arról mesélnek, hogy hol tároltuk őket, hogyan használtuk a családban, mi történt velünk. Hiszem, hogy a tárgyaim hozzájárulnak a családi emlékek megőrzéséhez.

Weboldalam: http://www.katkaringo.hu

Galéria / 3 kép

Megnézem a galériát

WonderFlower Decor

A WonderFlower Decor név mögött sajátos stílusjegyekkel rendelkező, kicsik és nagyok számára egyaránt különleges ajándék- és dekorációs ötletek rejlenek — olyan letisztult, pasztell színvilágú, jellemzően selyemvirágokkal díszített babaszoba- és lakásdekor megoldások, amelyek túlmutatnak a mindennapin, és valóban egyedi szépséget, melegséget hivatottak csempészni az otthonba.

Facebook oldal: www.facebook.com/wonderflowerdecor

Galéria / 4 kép

Megnézem a galériát

Emlékvilág

Mint megannyi hazai vállalkozás, úgy az Emlékvilág is egy egyedileg, otthon megvalósított ajándékból nőtte ki magát 2021-ben. Csapatunk eleinte egyedi, személyre szabható térképek, csillagtérképek, hanghullám képek és ezek kombinációinak tervezésével foglalkozott, mára már tovább bővült a kínálat modern és minimalista stílusú grafikákkal a lakberendezés szerelmeseinek. Mindenkiben más fogalmazódik meg az “anya” szó hallatán, de azt mindannyian tudjuk: anya csak egy van! Egy jól megválasztott anyák napi ajándék, mint egy kép, ami leírja, mit jelent Ő számunkra, az év 365 napján örömet okozhat az édesanyáknak.

Weboldal: emlekvilag.hu/rolunk

Galéria / 2 kép

Megnézem a galériát

Egyedi Lábtörlők

Mónika vagyok, 3 kisgyerek anyukája, családanya és vállalkozó. Pár évvel ezelőtt kezdtem el az Egyedi lábtörlők készítését, mert sehol nem találtam az elképzelésemnek megfelelő lábtörlőt. És mint kiderült, ezzel a problémával nem csak én vagyok így.  Addig kísérleteztem, míg megtaláltam a megfelelő alapanyagot és technikát, amivel tartós és szép mintákat készíthetek. A saját lábtörlőnknek akkora sikere volt, hogy folyamatosan érkeztek a megkeresések. Akkoriban voltam várandós a második gyermekünkkel, szóval nem egy vállalkozás indítását tervezgettem, de hiszek abban, hogy véletlenek nincsenek, így belevágtam.
És nem bántam meg, hiszen azóta rengeteg embernek csaltak mosolyt az arcára a lábtörlőim, sőt, közben egy kis csapatom is lett, akikkel együtt valósítjuk meg a vevőink elképzeléseit. Hála a sok elégedett vásárlónak és a különböző igényeknek, mára már sokféle alapanyagból készülnek a lábtörlők, és az egyedi ajándékok is.

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát

Growin garzon

Végy egy pici albit, kb 50-60 szobanövényt és egy ötletekkel teli tervezőgrafikust: hát így született a Growin’ Garzon. Dóczi Noémi vagyok és ez az én szerelem-projektem.

Ahogy azt minden plantmom tudja, kaspóból sosem elég. Elkezdtemhát kaspókat önteni – betonból. Majd jött a többi ötlet és ma már ékszereket,ékszertartókat, fali függőket is találtok nálam, amik időtálló betonból ésfenntartható akrilgyantából készülnek, egytől egyig kézzel és szeretettel

Ez a bohém kaspóbetonból készült, amit aztán kézzel festettem. Az átmérője 15 cm, és 13 cm-escserepet tud befogadni. Az alja parafaréteggel van ellátva, hogy véletlen sekarcolja össze a kedvenc bútorainkat. Ára 5200 Ft és bár már tervben van awebshop indítása, egyelőre Facebookon és Instagramon, személyes üzenetbentudtok tőlem rendelni.

Facebook: @growin_garzon

Instagram: @growin_garzon

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.