Forrás: Getty

#vegyélhazait – És frissítsd fel azzal otthonod

ZSAKA design

A ZSAKA design márkanév alatt egyedi, kreatív és újszerű grafikai termékkínálatot mutatunk be. Közgazdász-mérnök ikerpár, dolgozó nők és alkotni vágyó édesanyák vagyunk. lllusztrációinkban megtalálhatóak a komoly, sokszor drámai háttérrel bíró történelmi személyek új megközelítésű portréi; a természet értékeiből merítve növények és veszélyeztetett állatok képei, melyek mind testreszabhatóak igény szerint. Mindezek megvásárolhatóak digitálisan és nyomtatott formában is.

A portfóliónk darabjait ajánljuk nappalik, gyerekszobák falain kívül kávézók, éttermek, hotelek és egyéb enteriőrök dekorálására egyaránt.  Nyomtatott, egyedi tematikájú színező könyveink közül is választhatsz, ha kikapcsolódnál. Ajándéknak is tökéletes választás, ha egy kis nyugalmat, feltöltődést adnál, amit a színezés meditatív hatása nyújt. Prémium minőségű, egyedi, 100%-ban magyar tervezésű és gyártású termékeket kínálunk.  Továbbgondolásra ösztönző tartalmaink felhívják a figyelmet a társadalmi felelősségvállalásra. Termékeink értékesítéséből befolyó összegből célzott csoportoknak ajánlunk fel támogatást.

Elérhetőségeink:

Galéria / 18 kép

Megnézem a galériát

Két Lotti Dekor

Hevér Tímea vagyok, egy lelkes vállalkozó anyuka. Miután gyermekeim betöltötték az 1 évet, belső hangom késztetésére az önmegvalósítás útjára lépve létrehoztam a Két Lotti Dekort. A márkanév megválasztásban ikerlányaim adták az inspirációt. Mára széles termékpalettával rendelkezem: készítek illatosított, természetes szójaviaszgyertyákat, selyemvirágokból élethű virágboxokat és egyéb kompozíciókat, ajtódíszeket, asztaldíszeket és mindenféle lakásdekorációs termékeket. Mindennek csak a kiapadhatatlan fantáziám szabhat határt. Ajándék-vonalon sem vagyok rest: babaváró ajándékdobozokat, szappanvirág-boxokat, gyertyás- és bonbonos, kávékapszulás virágdobozokat is készítek, igazából bármit, ami csak megfogalmazódik bennem. Imádom, ahogy váltakoznak az évszakok, ahogy egymást követik az alkalmak, ünnepek, mert így mindig megújulhatok és szárnyalhat a kreativitásom! Minden időszak más színkavalkádot hordoz magában, így a szivárvány összes színével dolgozhatok, amely boldogságot csempész a sokszor hosszadalmas munkafolyamatba. Egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítok, számomra ez az igazi kihívás, mások gondolataiból valóságot alkotni.

Elérhetőség:

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

Tű, Cérna, Szeretet

Úgy tűnik, hogy a babzsákfotel, felülemelkedve bohó múltján, újra tündököl. Egyre inkább a designerek látómezőjébe kerül, és egyre több márka és lakberendező használja ezt a sokoldalú darabot. A Heverde termékpalettáját is igyekszünk a trendeknek megfelelően alakítani, most a tavasz jegyében, megosztjuk veletek legnépszerűbb Pasztelálom kollekciónk foteljeit és ülőpárnáit, melyek nagy kopásállóságú bútorszövetből készülnek. Továbbá minden gyerek kedvenc babzsákját, mely igazi különlegesség a gyermek bútorok piacán. A Hug-me aromaterápiás babzsákok kedves kutyusa puha füleivel álomba szenderíti a legelevenebbeket is, mert olyan csodálatos, hogy a levendula, citromfű, vagy a választott kellemes gyógynövény illatával árasztja el a szobát, a benne található gyógynövényes párnácskáknak köszönhetően, mely könnyen kivehető és cserélhető. Vidd be a tavaszi virágillatot a házba, és élvezd az otthon melegét. S amikor végre jönnek a melegebb napok, csak kapd fel ezt a pillekönnyű babzsákot, és költözz ki a teraszra vele! 

A babzsákokat a Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. Megyei Szervezetének társadalmi vállalkozása, a Tű, Cérna, Szeretet varroda készíti. A Heverede Babzsák egy felelősségteljes márka, nemcsak a társadalmi szerepvállalásra, de a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet. A szlogenünk akár az is lehetne, hogy kényelmes és segítőkész. 

Galéria / 41 kép

Megnézem a galériát

LuBoo

Egy shop babáknak és az ők egyedi, névre szóló plüsseinek és hozzájuk való cuki dekorációknak.

Galéria / 14 kép

Megnézem a galériát

Szmutka Katalin

Életfilozófiámként elmondhatom: csodálatos Alkotó tett azzá, ami ma vagyok. Ő a legnagyobb példaképem. Műremeke felülmúlhatatlan; megfestett négy évszakot csodálatos ruhákkal, növényeket, állatokat, valamint különféle embereket, fényt, mely áttör a sűrű sötétségen, és így a csodálatos színek láthatóvá válnak; s hogy műremekét fokozzam: mindezt életre keltette. Ebben a műremekben élhetek én is. Életcélt, barátokat, családot, megélhetést, segítséget adott; valamint megengedte, hogy a legjobbtól tanuljak alkotni: magától, Istentől.  Munkáim kézzel festett, egyedi tervezésű, minőségi termékek. Festmények, faliképek, rajzok, dekorációk, kiegészítők, sálak, kendők és párnák. Különféle technikákat alkalmazok: olaj, akril, akvarell, pasztell, selyemfestés, csőtoll, ceruzarajz. Az eredeti munkák mellett művészi nyomatok is vásárolhatók nálam készletről vagy megrendelésre egyéni igényekhez, terekhez igazodva. Szmutka Katalin

Előérhetőségeim:

Galéria / 15 kép

Megnézem a galériát

3 HILLS decor

Egyedi kézműves ajtó- asztaldíszek gyártása. Évszaknak, ünnepelhet kapcsolódó dekorációk. Örökcsokrok. Esküvői dekorációk.

Elérhetőségem: www.3hillsdecor.hu

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

NODUM

Mándi Nikolett vagyok, a NODUM megálmodója, egyedüli alkotója és természetesen a fonalak szerelmese. A makramézás számomra hobbi, kikapcsolódás és önkifejezés.

Galéria / 10 kép

Megnézem a galériát

Florita

Manhertz Rita vagyok, gyerekkorom óta mindig virágkötő szerettem volna lenni, de az élet más irányba terelt. A gondolataim és vágyaim között mindig ott volt a „majd egyszer…” Negyven évesen éreztem, hogy ha most nem próbálom meg, akkor soha. Egy nap alatt döntöttem el, beiratkoztam, és elvégeztem a virágkötő-tanfolyamot. Elhelyezkedtem egy virágüzletben, ahol rengeteget tanultam mindenkitől, amiért örökké hálás leszek. A Covid, mint oly sokaknak, számomra is váltást hozott, létrehoztam saját vállalkozásomat. Műhelyemben élő- és selyemvirágos díszeket, kopogtatókat, dekorációkat, virágcsokrokat készítek és esküvői virágdíszítéssel foglalkozom.

Elérhetőségeim:

  • mhr. florita@gmail.com
  • +36302011745
  • Instagram: mhr.florita
  • Facebook: Florita

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.