Forrás: Getty

Szívhez szóló ajándéktippek anyák napjára – Inspirálódj a lakberendezési trendekből

1. Egyedi fali dekorációk

Válassz egy gyönyörű, kézzel készített fali dekorációt, amely szívmelengető üzenetet hordoz, vagy pedig anyukád kedvenc idézetét tartalmazza. Legyen az egy festmény, egy falikép vagy egy falióra, ez az ajándék mindig szem előtt lesz, és nap mint nap emlékezteti majd az anyukádat, mennyire fontos neked.

2. Egyedi fotókönyv vagy fényképes naptár

Gyűjts össze néhány kedves családi fotót, és készíts belőlük egyedi fotókönyvet vagy fényképes naptárat. A különféle online programoknak hála mindkettőt gyerekjáték megszerkeszteni, és néhány nap alatt kézhez is kapod.

3. Pihentető hangulatvilágítás

A pihenőidőt még relaxáltabbá teheted egy hangulatvilágítós aroma diffúzorral, mely nem csak kellemes fényt ad majd az olvasáshoz vagy filmezéhez, de közben kellemes illatba borítja a lakást. Válassz hozzá levendula vagy eukaliptusz illóolajokat, melyek garantáltan segítenek majd levezetni édesanyádnak a stresszt.

4. Egyedi kézműves tárgyak

Ha szereted a kézzel készített tárgyakat, keresd fel azokat a helyi alkotókat, akik egyedi és különleges darabokat kínálnak kollekciójukban. Legyen az egy kézzel készített tál, egy szépen kidolgozott textil kiegészítő, vagy akár egy egyedi tervezésű ékszer – egy kézműves alkotás mindig az egyediséget és az törődést szimbolizálja.

5. Zöld kincsek

Ha az anyukád szereti a növényeket, lepd meg egy csodakerttel! Válassz egy elegáns kaspót egy szép szobanövénnyel, vagy készíts egy összeállítást szukkulensekből. A növények nemcsak szépek, de pozitív energiát is visznek majd magukkal anyukád otthonába.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.