Színterápia és lakberendezés: így válasszunk jól | Otthontervezők 2. évad 6. rész

Túl az aktuális trendeken és az egyéni preferenciákon, van még egy szempont, amit a lakberendezés során érdemes szem előtt tartani, ez pedig a színek megfelelő kiválasztása. Aki kellő tudatossággal áll a témához, az nem csupán az árnyalatok egymással való harmóniájában gondolkozik, hanem azok hatásaival is számol. A színek ugyanis, ahogy a környezet hangulatát és atmoszféráját képesek befolyásolni, úgy az ember mentális állapotára is hatással lehetnek. Dorogi Gabriella ezúttal Perneczky Reginával, az alakitlak.hu belsőépítészével beszélget.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább), vagy Google Podcasts-en, Apple Podcast- en és a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.