Szervusz, kikelet! A tavasz minden szépségével megjelent az Otthonok&Megoldások online magazin legfrissebb száma

Hiszünk az újrakezdés erejében! Márpedig a tavasz minden évben egy nagy lehetőség arra, hogy újratervezzük, újraszervezzük életünket – és ezzel együtt életterünket! Ennek jegyében készítettük nektek az Otthonok&Megoldások magazin legújabb, frissességgel teli lapszámát, benne mindennel, ami segítheti, inspirálhatja az újrakezdés bármilyen formáját!

Ezúttal is hoztunk nektek káprázatosan újraálmodott lakásbelsőket – köztük egy napfényes villával és egy újjászületett, művészlelkű ikerházzal. Mutatunk bőven tavasz-szülte, ezer színben pompázó ötletet az otthonok szépítésére, de segítünk azoknak is, akik a tavasz lendületét életterük felújítására fordítanák – legyen szó víz- vagy hangszigetelésről. És persze a kikelet főszereplőjéről, a kertről sem feledkeztünk meg.

ÍME, EGY KIS ÍZELÍTŐ PEZSGŐ TAVASZI LAPSZÁMUNKBÓL

Szervusz, kikelet! A tavasz minden szépségével megjelent az Otthonok&Megoldások online magazin legfrissebb száma

BELELAPOZOK

Élvezd ki te is a digitális kiadvány kényelmét! Vásárold meg a lapot még ma IDE kattintva könnyen és egyszerűen, mindössze 595 Ft-ért, és vidd magaddal mindenhová. Lapozgasd a vonaton, a boltban, sorban állás közben vagy épp a teraszon üldögélve, az utolsó napsugarakban fürdőzve.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.