Forrás: Getty

Romantikus Valentin-napi lakberendezési ötletek – vörös rózsa nélkül

1. Kényelmes zug a beszélgetéshez

Minden kapcsolat alapja a kommunikáció, ami a párkapcsolatokra még inkább igaz. Kell egy hely, ahol a hétköznapi történéseket és a komolyabb témákat is meg tudjátok beszélni, vagy akár csak kényelmesen ücsöröghettek csöndben, a világ zajától távol.

A legújabb lakberendezési trendek szerint egyébként is érdemes megfontolni a kihasználatlan sarkok és zugok átalakítását úgy, hogy beszélgetésre vagy társas összejövetelre alkalmasak legyenek. Kettőtöknek bőven elég egy kétszemélyes ülőalkalmatosság, ahol egymás mellett, de akár szembefordulva is komfortosan cseveghettek.

2. Romantikus párnák és takarók

A lakástextílák kiváló megoldást nyújtanak arra, hogy minimális befektetéssel felfrissítsd az otthonodat, és akár szezonális hangulatot kölcsönözz neki. Valentin-napra jöhet minden, ami piros – vagy piros mintás –, szív formájú, romantikus. Ízlés szerint szabad a bársony, a selyem, a fodor és a csipke. A lényeg, hogy kellemes és érzéki tapintású anyagokkal vedd körül magad, amik kényelmet és melegséget sugároznak az év legromantikusabb szakában.

Romantikus Valentin-napi lakberendezési ötletek – vörös rózsa nélkül
Forrás: Getty

3. Használd ki a falat!

Sok mindent kezdhetsz egy kihasználatlan falfelülettel. A legjobb ötletek egyike a galériafal, ahol bekeretezett képek – fényképek, grafikák vagy akár szövegek – sorakoznak. A koncepció legnagyobb előnye, hogy egy nyomtató segítségével bármikor változtathatsz rajta, sőt akár az egészet szezonálissá teheted. Bálint-nap közeledtével például minden eddiginél aktuálisabbak a közös képek és a romantikus idézetek.

Romantikus Valentin-napi lakberendezési ötletek – vörös rózsa nélkül
Forrás: Getty

4. Lágy fény a hálószobában

Ugye, milyen kellemetlen a szemnek az erőteljes világítás vagy a hideg fény? A hálószobában mindig érdemes lennie egy olyan fényforrásnak, ami könnyedén fel- és lekapcsolható az ágyból, ugyanakkor lágy és meleg fényt ad. A Valentin-nap remek alkalom egy ilyen romantikus lámpa beszerzésére, ami segít pihenéshez és összebújáshoz ideális hangulatot teremteni.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.