Nyílászárók: mikor és miért érdemes cserélni | Otthontervezők 2. évad 7. rész

Aki felújításban gondolkozik, nem feltétlenül teszi prioritásba a nyílászárók cseréjét, pedig azok nem csupán esztétikailag növelik az otthon értékét: az energiatakarékosságban, a hangszigetelésben, a biztonságban, a komfortban, továbbá a hőmérséklet- és a páratartalom-szabályozásban is jelentős szerepet tölt be egy minőségi termék. De mikor is érdemes cserélni és mit is várunk egy új nyílászárótól? Dorogi Gabriella ezúttal Monostori Gáborral, az Internorm Ablak Kft. műszaki vezetőjével keresi a válaszokat.  

Az új részt akár már most rögtön itt (alább), vagy Google Podcasts-en, Apple Podcast- en és a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.