Forrás: Getty

Marie Kondo egyszerű és zseniális trükkje egy rendezett konyhához

Marie Kondo egy igazi zseni, ha rendrakásról és rendszerezésről van szó! A KonMari módszer megálmodója most egy új technikát mutat be, aminek hála búcsút inthetünk a konyhában uralkodó káosznak és rendetlenségnek.

A konyha lakásunknak nagyon speciális helyisége, hiszen főzés és sütés során minden koszos lesz, és természetesen a káosz is pikk-pakk eluralkodik itt. No, meg persze ki ne ismerné azt a „megoldást”, amikor az egyik sarokból tologatjuk át az útban lévő tárgyakat egy másikba, így varázsolva helyet a főzéshez? Valljuk be: nem így képzeljük el a tökéletes főzési élményt! Marie Kondo viszont pont erre a problémára talált egy szuper megoldást!

Marie Kondo ötlete

Tippje rendkívül könnyen kivitelezhető! Marie Kondo ugyanis azt tanácsolja, hogy egyszerűen semmit ne tároljunk a munkalapon! A legtöbben ott tartunk számos eszközt, legyen szó akár a só- vagy borsszóróról, az olajról vagy a mosogatószerről. Ezeket pakoljuk el máshova, akár egy szekrénybe vagy egy polcra, a lényeg, hogy ne a munkalapon foglalják a helyet! Valljuk be, hogy amennyire egyszerű ez a tipp, annyira zseniális is! Aki magára ismert, azonnal induljon a konyhába, és lásson neki a pakolásnak, hogy többé nem okozzon gondot a konyhában uralkodó káosz.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.