Marie Kondo egyszerű és zseniális trükkje egy rendezett konyhához

Marie Kondo egyszerű és zseniális trükkje egy rendezett konyhához

Egy rendezetlen konyhában nem élvezet sem a főzés, sem a sütés. Annak érdekében, hogy soha ne legyen rendetlenség otthonunk ezen helyiségében, próbáljuk ki Marie Kondo egyszerű trükkjét!

Ez a cikk már szerepel az Ötletládádban!

Marie Kondo egy igazi zseni, ha rendrakásról és rendszerezésről van szó! A KonMari módszer megálmodója most egy új technikát mutat be, aminek hála búcsút inthetünk a konyhában uralkodó káosznak és rendetlenségnek.

A konyha lakásunknak nagyon speciális helyisége, hiszen főzés és sütés során minden koszos lesz, és természetesen a káosz is pikk-pakk eluralkodik itt. No, meg persze ki ne ismerné azt a „megoldást”, amikor az egyik sarokból tologatjuk át az útban lévő tárgyakat egy másikba, így varázsolva helyet a főzéshez? Valljuk be: nem így képzeljük el a tökéletes főzési élményt! Marie Kondo viszont pont erre a problémára talált egy szuper megoldást!

Marie Kondo ötlete

Tippje rendkívül könnyen kivitelezhető! Marie Kondo ugyanis azt tanácsolja, hogy egyszerűen semmit ne tároljunk a munkalapon! A legtöbben ott tartunk számos eszközt, legyen szó akár a só- vagy borsszóróról, az olajról vagy a mosogatószerről. Ezeket pakoljuk el máshova, akár egy szekrénybe vagy egy polcra, a lényeg, hogy ne a munkalapon foglalják a helyet! Valljuk be, hogy amennyire egyszerű ez a tipp, annyira zseniális is! Aki magára ismert, azonnal induljon a konyhába, és lásson neki a pakolásnak, hogy többé nem okozzon gondot a konyhában uralkodó káosz.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Stílus Lámpatrendek 2023 – Így varázsolj fényt a sötétbe

A lámpák elengedhetetlen részét képezik az otthonodnak. Ha szereted követni a trendeket – vagy legalább ismerni azokat –, akkor mutatjuk, hogy 2023-ban milyen színek és formák kerülnek az érdeklődés középpontjába a fényforrásoknál.

Tipp 4 jel, hogy itt az ideje lecserélni a porszívódat

A porszívó a háztartás egyik legfontosabb eszköze, az igazi tisztaság megkerülhetetlen szereplője. Porszívózni jóval kényelmesebb, egyszerűbb, gyorsabb és alaposabb, mint a söpörni, ezért a porszívónak jó gondját kell viselni, és időben cserélni, ha eljön ez az idő. Összegyűjtöttünk 4 jelet, ami egyértelműen a készülék élettartamának végét jelzi.

Tipp 4 szuper upcycling ötlet csináld magad polcokra

Szeretsz barkácsolni, és szükséged lenne néhány polcra? A legjobb helyen jársz! Az alábbi 4 upcycling ötlet biztosan inspirálóan hat rád.

Stílus Tapétatrend 2023 – Stílusok, színek és minták

Az idei évben nyugodtan legyél bátrabb, ami a színeket és a mintákat illeti. 2023-ban minden falról az energia sugárzik, és ez rád is jó hatással lesz. Valami nagyon mást hoz ez az esztendő. Mutatjuk is, mit.

Felújítás Szerelem második látásra – Bámulatos farmhouse stílus egy 54 nm-es panellakásban

Egy panellakás farmhouse stílusban – nem, ez nem csak a mesében létezik. Ha az ember nagyon akar valamit, azt bizony valóra lehet váltani. Éppen erről szól Gabi története, aki szándékosan egy nagyon reménytelen állapotban lévő panellakást keresett, hogy abban aztán hódolhasson nagy szerelmének, a lakberendezésnek. Nézzétek, milyen csodát alkotott.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin