Marie Kondo egyszerű és zseniális trükkje egy rendezett konyhához

Marie Kondo egyszerű és zseniális trükkje egy rendezett konyhához

Egy rendezetlen konyhában nem élvezet sem a főzés, sem a sütés. Annak érdekében, hogy soha ne legyen rendetlenség otthonunk ezen helyiségében, próbáljuk ki Marie Kondo egyszerű trükkjét!

Ez a cikk már szerepel az Ötletládádban!

Marie Kondo egy igazi zseni, ha rendrakásról és rendszerezésről van szó! A KonMari módszer megálmodója most egy új technikát mutat be, aminek hála búcsút inthetünk a konyhában uralkodó káosznak és rendetlenségnek.

A konyha lakásunknak nagyon speciális helyisége, hiszen főzés és sütés során minden koszos lesz, és természetesen a káosz is pikk-pakk eluralkodik itt. No, meg persze ki ne ismerné azt a „megoldást”, amikor az egyik sarokból tologatjuk át az útban lévő tárgyakat egy másikba, így varázsolva helyet a főzéshez? Valljuk be: nem így képzeljük el a tökéletes főzési élményt! Marie Kondo viszont pont erre a problémára talált egy szuper megoldást!

Marie Kondo ötlete

Tippje rendkívül könnyen kivitelezhető! Marie Kondo ugyanis azt tanácsolja, hogy egyszerűen semmit ne tároljunk a munkalapon! A legtöbben ott tartunk számos eszközt, legyen szó akár a só- vagy borsszóróról, az olajról vagy a mosogatószerről. Ezeket pakoljuk el máshova, akár egy szekrénybe vagy egy polcra, a lényeg, hogy ne a munkalapon foglalják a helyet! Valljuk be, hogy amennyire egyszerű ez a tipp, annyira zseniális is! Aki magára ismert, azonnal induljon a konyhába, és lásson neki a pakolásnak, hogy többé nem okozzon gondot a konyhában uralkodó káosz.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Tipp Többet fogyaszt a hűtő a kelleténél? Ezzel a zseniális trükkel kiderítheted

Ahhoz, hogy áramot tudj spórolni a hűtőszekrénnyel, csak egyetlen dologra van szükséged. Ez pedig nem más, mint egy elemlámpa. Az alábbiakban kiderül, hogyan működik ez a zseniális trükk.

Felújítás Lovak, kandalló és fagerenda mindenhol – Egy kibővített kockaház, ami a legkevésbé sem sablonos

Nagyon sok felújított kockaházat mutattunk már be nektek itt az oldalon, de ehhez hasonlót talán még egyet sem. Lívia és vőlegénye ugyanis úgy álmodta újra ezt a 60 nm-es házat, hogy az minden "kockahatástól" és divatos megoldástól mentes legyen. Ellenben nagyon is egyedi, nagyon ízléses. Olyan igazi otthon!

Stílus Barbiecore – Tudj meg többet a legújabb lakberendezési trendről

Az ősz elérkeztével ismét a barna és annak árnyalatai kerültek az érdeklődés középpontjába. Van azonban egy jó hírünk azok számára, akik nem rajonganak annyira ezekerért az árnyalatokért. Egy teljesen új trend van kibontakozóban, ez pedig a barbiecore.

Otthon Gödöllői álomotthon – Ahol a tárgyak mesélnek

Minták és színek merész párosításával alakították ki ennek a csodás családi háznak a belső tereit. Az antik bútorokhoz remekül illenek a mintás tapéták és a szőnyegek, a jó stílusérzékkel válogatott kárpitok.

Stílus Sárga a lakberendezésben – 5 meggyőző érv arra, miért éri meg ezt a színt használni

A sárga, bár természetes árnyalat, nagyon megosztó. Vagy imádják, vagy egyenesen nem kedvelik, de semmiképp sem semleges. A sárga a lakberendezésben nagyon jó választás – erről fogunk most meggyőzni.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin