Legyen a miénk Az Év honlapja 2023 cím! – Szavazz ránk!

Olyannyira, hogy a megújult dizájnnal elindultunk Az Év honlapja 2023 pályázaton! Az immár 22. alkalommal útjára indított, idehaza kétségtelenül a legnagyobb digitális marketingkommunikációs pályázat azoknak szól, akik az elmúlt időszakban a legújabb honlapokat, applikációkat, digitális és technológiai megoldásokat hozták létre, és büszkék arra, amit alkottak. Márpedig mi büszkék vagyunk arra, amit veletek közösen az elmúlt közel egy évtized alatt felépítettünk!

Igazán nívós versenyről van szó, amit mi sem bizonyít jobban, min hogy ‘Az Év Honlapja’ az elmúlt években több, mint 800 díjat adhatott át a magyar marketingeseknek, programozóknak, weboldal tulajdonosoknak és a vállalkozások vezetőinek.

A honlapokat a szakmai zsűri és a közönség is értékeli. A pályázaton 30 kategóriában lehetett nevezni. A bírálati szempontok közé tartozik a felhasználói élmény, a kreativitás, a dizájn és a reszponzivitás. A zsűri ezenfelül nagy figyelmet fordít a kategóriának megfelelő tartalomra is.

Az Otthonok&Megoldások weboldal három kategóriában is a jelöltek között van, így szavazhattok ránk Életmód és sport, Média és Márkasite kategóriában is.

SZÁMÍT A TI SZAVAZATOTOK! MI PEDIG RÁTOK SZÁMÍTUNK!

Szavazni az alábbi képe kattintva tudtok:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.