Forrás: Getty

Kössétek be a könyveket úgy, mint senki más! – Egyedi tankönyv csomagolási megoldások
  1. Vintage papír és masni: Használj régi könyvekből származó vintage papírt a csomagoláshoz. Az alapot további nosztalgikus érzést keltő masnival és hímzett díszítésekkel teheted még különlegesebbé.
  2. Művészi rajzok és illusztrációk: Ha ügyesen rajzolsz vagy festesz, akkor személyre szabott illusztrációkkal is díszítheted a csomagolást. Készíthetsz például könyvborító stílusú illusztrációkat vagy geometrikus mintákat.
  3. Sablonok: Vágj ki különféle alakú és méretű alakzatokat színes papírból, majd ragaszd fel őket a csomagolásra. Ezek a kivágások lehetnek a könyv témájához kapcsolódóak vagy egyszerűen csak díszítőelemek.
  4. Szalagok és masnik: Kombinálj széles, színes szatén szalagokat és masnikat a csomagoláshoz. Így elegánsabb és figyelemfelkeltőbb megjelenést érhetsz el.
  5. Tematikus díszítések: Válassz a tankönyv témájához vagy tartalmához kapcsolódó díszítést. Például, ha egy történelmi könyvet csomagolsz be, akkor használj olyan díszítéseket, amelyek a múltat idézik. Ha pedig egy atlaszt, akkor térképet.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.