Forrás: Getty

Készíts egyszerű, de rémisztő halloween dekorációt saját kezűleg

Világító szellem vendégköszöntőként

Ha idén bulit szervezel halloweenkor, akkor egy ilyen szellem tökéletes dekorációja lehet a bejáratodnak. Elkészítéséhez használhatsz kabáttartó vagy virágtartó állványt, de egy kerti növénytartó is remek ehhez. Ezen kívül szükséged lesz egy fényfüzérre, egy nagyméretű hungarocell gömbre, fehér lepedőre, és fekete ragasztószalagra, amiből ki tudod vágni a szemeket (utóbbiakat fekete filcből is meg tudod csinálni) A végeredmény garantáltan rémisztő és egyben dekoratív!

Így tárold a finomságokat

Nincs halloween nassolnivaló nélkül, hiszen az ajtón kopogtató gyerekeknek muszáj lesz adnod valami édességet, de ha bulit szervezel, akkor szintén. Annak érdekében, hogy ne egy hagyományos tálban szolgáld fel ezeket, készíts halloween kínálót. Ehhez mindössze tetővel rendelkező üvegekre és halloweenes figurákra lesz szükséged. Utóbbiakat egyszerűen ragaszd rá tetőkre. Ha szeretnéd, akkor üvegfilccel rajzolhatsz még az üvegre pókhálót, pókokat vagy szellemeket.

Ketrecbe zárt csontváz elkészítése

Tény, hogy ehhez a dekorációhoz több eszközre lesz szükséged, de a végeredmény megéri. Szerezz be 2 rácsos (gyümölcs)kosarat, egy nagyobb csontvázat, kicsi denevéreket és kábelkötegelőt. Ha szeretnéd, akkor a csontvázat átfestheted, hogy még ijesztőbb legyen. Ezután tedd bele az egyik kosárba, majd helyezd rá a másikat, és kábelkötegelővel kösd össze a kettőt, hogy ne nyíljanak szét. Ezután dekoráld a denevérekkel, majd akaszd fel valahova a kábelkötegelő segítségével.

https://www.instagram.com/p/CwDlAm6puWL/

Színes buborékokkal teli edény

Ez a dekoráció azt a hatást kelti, mintha egy boszorkány épp valamilyen elátkozott italt készítene. Ha nem tudsz beszerezni egy olyan fekete üstöt, mint amilyen a videóban van, akkor egy fekete edény is megteszi. Ezt töltsd meg nikecellel vagy papírral, helyezz a közepébe egy lámpát (lehetőleg színváltósat), majd erre helyezz el több különböző méretű gömböt. Minél többet, annál jobb. A kész dekorációt helyezd el egy asztalon vagy komódon, kapcsold be a világítást, és élvezd a látványt.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.