Forrás: Getty

Kandalló és gardróbszoba: ezeket keresték az ingatlanvásárlók 2023-ban

Kandalló

A kandallók az év harmadik legkeresettebb kifejezéseként továbbra is tartják a helyüket lakberendezési inspirációk toplistáján. Nem csoda, hiszen amellett, hogy szó szerint biztosítják az otthon melegét, még remek világítással és otthonos hangulattal is szolgálnak. A kandallók népszerűsége érdekes módon nem csupán esztétikai megfontolásból növekedett, hanem azért is, mert megfelelő kialakítás mellett költséghatékony fűtési megoldást jelenthetnek.

Gardróbszoba

Ki ne szeretne olyan gardróbot, ami nem csupán egy szekrény, hanem egy kisebb – vagy akár nagyobb – szoba, ahol szemet gyönyörködtető rendben sorakoznak a ruhái, a táskái és a cipői? Úgy tűnik, egyre többen döntenek úgy, hogy valóra váltják ezt az álmot, ráadásul nem is kell feltétlenül olyan hatalmas anyagi befektetés a megvalósításához. Meglepően kicsi alapterületű helyiségből is lehet mesés gardróbot varázsolni, csak egy megfelelően méretezett polcrendszer kell hozzá.

Kandalló és gardróbszoba: ezeket keresték az ingatlanvásárlók 2023-ban
Forrás: Getty

Nyitott terek

Magyarországon még mindig az amerikai konyha számít a leggyakoribb nyitott térmegoldásnak, ám ennél azért jóval merészebb koncepciók is vannak: ma már nem ritka, hogy egész szinteket terveznek egylégterűre. A dolognak természetesen megvannak az előnyei és a hátrányai is. A lényeg, hogy tudd: nem elrugaszkodott ábránd a hálószoba sarkában álló fürdőkád, mint ahogy a hatalmas tolóajtós teraszra nyíló konyha sem.

Kandalló és gardróbszoba: ezeket keresték az ingatlanvásárlók 2023-ban
Forrás: Getty

Gránit pult

A gránit konyhapult a reneszánszát éli. Csodálatosan egyedire is alakítható, rendkívül tartós, ráadásul könnyen tisztán tartható. A gránit az egyik legstrapabíróbb anyag, így nem véletlen, hogy a háziasszonyok örök kedvence, ha a konyhapult anyagának kiválasztásáról van szó. Általában szürke vagy más semleges színben szokták kérni, de gyakorlatilag bármilyenben kapható.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.