Itt az Otthontervezők podcast 12. része: miért olyan népszerűek a kabinházak?

Az elvonulás új szintje: kabinházak  

A hatékonyság és a funkcionalitás tökéletes elegyeként született meg a kabinház, amely napjainkban az egyik legkelendőbb megoldás – többek között – a hétvégi házakat tekintve. A négy évszakos, (szinte) bárhol elhelyezhető kabinok ma már ugyanazt a kényelmet tudják nyújtani, mint egy klasszikus családi otthon – talán épp ebben rejlik a sikerük titka. Mennyi idő alatt készül el egy egyedire szabott otthon ezzel a technológiával? Milyen extra funkciókkal dobhatjuk fel a kabinházat? Kinek érdemes ezt a megoldást választania? Dorogi Gabriella ezúttal László Ádámmal, az Adam-House alapítójával és megannyi kisház megálmodójával beszélget.  

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.