Itt az Otthontervezők podcast 11. része: milyen a tudatos növénygondozás?

Zöldövezet: ilyen a tudatos növénygondozás

Kutatások kimutatták, hogy a növények nem csupán otthonunkat szépítik, hanem kifejezetten jót tesznek a testünkkel és a lelkünkkel is – persze, csak ha képesek vagyunk életben tartani azokat. A megfelelő növények kiválasztásától a felelős tartásukon át egészen az aktuális trendekig és a hozzájuk kapcsolódó kézműves kiegészítőkig ássuk magunkat. Kinek milyen szobanövényt érdemes választania? Miért szükséges szakembertől beszerezni a virágokat? Milyen megoldásokkal teremthetünk ideális otthont a növényeknek? Mennyire fontos a föld minősége az átültetés során? Dorogi Gabriella ezúttal Pók Pannával, a Moai Jungle növényszakértőjével beszélget. 

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.