Itt az Otthontervezők podcast 10. része: felújított lakást vegyünk, vagy inkább újítsuk fel mi magunk?

Ingatlanpiaci körkép: mennyit számít a lakás állapota?  

Életünk talán legnagyobb befektetéseként tekinthetünk az ingatlanvásárlásra, így akár saját használatra szánjuk, akár beruházási célra, megannyi kérdés cikázik a fejünkben, hogy jól döntsünk. Új építésű, felújításra váró, vagy azon éppen átesett otthonra essen a választásunk? Mindezt nem könnyíti meg az állandóan változásban lévő ingatlanpiaci helyzet sem, mégis vannak szempontok, amiket örök érvényűen megfogadhatunk. Mit tudunk kezdeni egy elavult lakással? Hogyan mutatkozik meg a rezsiben a felújítás? Másként döntsünk, ha befektetésre szánjuk az adott ingatlant? Dorogi Gabriella ezúttal a Fundamenta Ingatlan nevében Pásztor Andrással, a Fundamenta Értéklánc ügyvezetőjével beszélget. 

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni! 

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.