Forrás: Getty

Szuper íróasztali rendszerező ötletek, amiket ki kell próbálnod

Sokkal jobb egy szép és rendezett íróasztalnál dolgozni, mint egy olyanon, ahol akkora a káosz, hogy ha akarnál, se tudnál eligazodni a sok limlom, papír és írószerszám között. Ezekkel az okos íróasztal rendszerező ötletekkel viszont rendet teremhetsz! Hidd el: így a munka is jobban megy majd!

Újrahasznosítás indul: cipős doboz és WC papír guriga

Vond be őket valamilyen szép dekorpapírral és máris egy szuper kis tároló tárul a szemed elé!

Különleges és egyedi: partvisfejből tároló

Az biztos, hogy ilyet nem látsz minden íróasztalon! Nagy előnye, hogy szinte bármilyen kis tárgy beleilleszthető a fej sörtéi közé: tollak, olló vagy akár a telefonod is!

Csipeszes megoldás

Ez egy cuki és kreatív módja a note-ok, jegyzetek tárolásának és szebb, mint a post-it! Szerezz be egy pár színes csipeszt, bármelyik hobby boltban kapható!

Legós tolltartó

Ha vannak gyerekeid, akkor akár ők is elkészíthetik ezt neked! És a legjobb, hogy bármilyen méretben, színben meg tudjátok csinálni, ha otthon úgyis sok van ebből a játékból!

Fiókrendszerező 

Vastagabb, jó minőségű papírból is elkészíthető, de akár dekor- vagy lakberendezési boltban is beszerezhetsz ilyet. Hasznos, mert így nem keverednek össze a különböző írószerek és egyéb munkahelyi eszközök. Az biztos, hogy könnyebben megtalálod egy ilyen fiókban azt, amit keresel.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.