Forrás: Getty

Időszerű a nyílászáró csere? Ez az 5 érv garantáltan átlendít a dilemmán

1. Energiahatékonyság és takarékosság

Az elöregedett vagy egyszerűen csak rossz minőségű nyílászárók hőveszteséget okozhatnak, ami pedig magasabb fűtési számlát jelent. Az új, jól szigetelt nyílászárók hosszú távon nem csak kényelmesebb életteret biztosítanak, de pénzt is spórolhatsz velük, ráadásul a kellemetlen huzattól sem kell tartanod.

2. Biztonság és védelem

Az új nyílászárók sokkal biztonságosabbak lehetnek az idősebb verziókhoz képest. A modern zárszerkezetet úgy tervezik meg, hogy jóval nehezebb legyen azokat feltörni, így egy hosszabb távollét során is biztonságban tudhatod az otthonod.

3. Jobb hangszigetelés

Ha a jelenlegi ablakaid nem zárják ki eléggé a külső zajokat, az jelentősen ronthatja az életminőséget. Az új nyílászárók jobb hangszigetelést biztosítanak, így békésebb és csendesebb környezetet teremtenek otthonodban.

Időszerű a nyílászáró csere? Ez az 5 érv garantáltan átlendít a dilemmán
Forrás: Getty

4. Friss megjelenés és stílus

Az új, modern nyílászárók már kifejezetten mutatósak, így jelentősen javíthatják az összképet – nem csak kívülről, belülről is. Akár régebbi bútorok mellett is sokat dobnak az enteriőrön.

5. Értéknövelés

A nyílászárócserének pozitív hatása lehet otthonod értékére is. Ha bérbeadnád vagy eladnád az ingatlant, az új nyílászárók vonzóbbá teszik azt a potenciális vevők vagy bérlők szemében. Szemmel látható minőségbeli különbséget jelent.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.