Fókuszban a gyerekszoba: így lesz élhető az élettér | Otthontervezők 2. évad 4. rész

A változó alvási szokások, a különböző korosztályok igényeinek kielégítése mind-mind megoldandó probléma, ha több gyermek osztozik ugyanazon az élettéren. A többgenerációs gyerekszoba kialakítása tehát igen nagy kihívást jelenthet, de kreatív megoldásokkal és egy kis tervezéssel minden megvalósítható. A jól szervezett és harmonikus környezet létrehozása segíthet minimalizálni a gyerekek közti súrlódásokat, és lehetővé teszi számukra, hogy boldogan osztozzanak egy szobán. Dorogi Gabriella ezúttal a 3 DOTS DESIGN STUDIO lakberendezőjével, Gruiz Dórával és Buzdor Gabriellával beszélget.  

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.