Fényekkel tele! Megjelent az Otthonok&Megoldások online magazin legfrissebb száma

Míg vannak, akik pont azt nem szeretik a télben, hogy korán sötétedik, mi pont ebben látjuk ennek a varázslatos évszaknak a csodáját. Ez ugyanis teret ad a fénynek! Előbb az advent, majd a karácsony csillogása tölti meg melegséggel és szeretettel az otthonainkat, az ünnepek elmúltával aztán tudatosan kell keresnünk azokat a megoldásokat, ami fényt hoznak az év legszürkébbnek bélyegzett időszakába.

Nekünk van erre jó pár ötletünk! Legfrissebb számunkban a fények kiemelt szerepet. Lámpaötleteink, ünnepi fényáradatunk vagy épp a kandalló finoman melegítő tüze mellé ezúttal is hoztunk egyedi lakásbelsőket, pihe-puha anyagokat, trendi dekorációs ötleteket, a téli estéket megtöltő “csináld magad ötleteket” és növényápolási tanácsokat is.

Pokrócot elő, forró csokival teli bögrét a kézbe, és irány a tél színe-java!

ÍME, EGY KIS ÍZELÍTŐ FÉNYEKKEL TELI TÉLI LAPSZÁMUNKBÓL

Fényekkel tele! Megjelent az Otthonok&Megoldások online magazin legfrissebb száma

BELELAPOZOK

Élvezd ki te is a digitális kiadvány kényelmét! Vásárold meg a lapot még ma IDE kattintva könnyen és egyszerűen, mindössze 595 Ft-ért, és vidd magaddal mindenhová. Lapozgasd a vonaton, a boltban, sorban állás közben vagy épp a teraszon üldögélve, az utolsó napsugarakban fürdőzve.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.