Forrás: Getty

Ez a 3 szobanövény csodaerővel rendelkezik

Neo P1

Ez az egyik legizgalmasabb és legkeresettebb növény. Ezeket a jelzőket pedig azzal érdemelte ki, hogy harmincszor több káros anyagot képes kiszűrni a levegőből, mint egy hagyományos cserepes. Nem is csoda, hogy nem lehet csakúgy megvásárolni, fel kell iratkozni egy várólistára.

Kislevelű fikusz

Ha nem akarsz heteket vagy hónapokat várni az előző, csodaerővel bíró szobanövényre, akkor a kislevelű fikuszt ajánljuk számodra. Ez a növény is képes kiszűrni a levegőből az olyan káros anyagokat, mint a formaldehid, a xilol és a toluolok, melyek jellemzően a bútorok festékéből párolognak el.

 Aloe vera

Természetesen az aloe vera sem hiányozhat ebből a felsorolásból, hiszen ez a szupernövény nemcsak a lakást szépíti, de a belsejében található zselé segít napégés, vágási sebek és horzsolások esetén, ezeken kívül még az emésztésre is jótékony hatással van, és még a levegőt is tisztítja.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.