Forrás: Getty

Épített zuhanykabin ötletek – Így hozhatod ki a legtöbbet a fürdőszobádból

Milyen előnyökkel jár az épített zuhanykabin?

1. Egyediség: Az épített zuhanykabinok lehetőséget kínálnak arra, hogy teljesen személyre szabott megoldást alkoss. A méretektől az anyagokig és a kiegészítőkig minden részletet te határozol meg.

2. Térkihasználás: Ha a fürdőszoba szűkös vagy rossz elrendezésű, az épített zuhanykabin tökéletes választás lehet, mivel lehetővé teszi a rendelkezésre álló terület hatékony kihasználását.

3. Stílus: Az épített zuhanykabinok lehetőséget kínálnak arra, hogy a fürdőszoba stílusához illeszkedő egyedi megjelenést teremts. Legyen az modern, rusztikus, vagy éppen jobban minimalista vonalvezetés, minden elképzelés megvalósítható.

Épített zuhanykabin ötletek – Így hozhatod ki a legtöbbet a fürdőszobádból
Forrás: Getty

Az épített zuhanykabin hátrányai

1. Magasabb költségek: Az egyedi kialakítású zuhanykabinok általában drágábbak, mint a hagyományos megoldások. Gondold át a költségvetésedet, mielőtt elköteleznéd magad az épített megoldás mellett.

2. Időigény: Az épített zuhanykabinok tervezése és kivitelezése több időt vehet igénybe, mint egy előre gyártott kabin beszerelése. Ha sürgős a felújítás, érdemes lehet más lehetőségeket is fontolóra venned.

3. Kevésbé rugalmas megoldás: Ha később változtatni szeretnél a fürdőszoba elrendezésén, az épített zuhanykabin módosítása bonyolultabb lehet, mint egy kész zuhanykabin cseréje.

Épített zuhanykabin ötletek

1. Falba épített zuhanykabin: Ha a hely szűkössége miatt fontos, hogy a zuhanykabin minél kevesebb teret foglaljon el, akkor érdemes lehet a zuhanyt a falba építeni. Egy letisztult, modern megjelenésű zuhanykabin a falba rejtve elegáns és praktikus megoldás lehet.

2. Ablak melletti zuhanykabin: Ha ablak közelébe tervezed a kabint, fontos, hogy figyelembe vedd a nyílászáró méretét. Egy olyan zuhanykabin tervezése, amely harmonikusan illeszkedik az ablak környezetébe, vonzó megoldás lehet.

Épített zuhanykabin ötletek – Így hozhatod ki a legtöbbet a fürdőszobádból
Forrás: Getty

3. Üvegfalas zuhanykabin: Ha a fürdőszobád világosabb és tágasabb hatást kelt, az üvegfalas zuhanykabin tökéletes választás lehet. A tiszta és átlátszó anyagok használata modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának.

4. Természetes anyagok: Ha természetközelibb stílust szeretnél megvalósítani, gondolkodj a zuhanykabin anyagának kiválasztásakor fa vagy kő felhasználásában. Ezek a meleg és időtlen anyagok hangulatos atmoszférát teremtenek a fürdőszobában.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.