Forrás: Getty

Egy lakberendező megmutatta, hogy tehetsz tükröt ablak alatti mosdóhoz

Nem vagy egyedül, ha a fürdőszobád trükkös alaprajza miatt még az utolsó pillanatban is habozol, hová lenne érdemes helyezni a tükröt, ami egyaránt nélkülözhetetlen például az arcápoláshoz, a sminkeléshez és a borotválkozáshoz. Mert hiába örülhetsz szemből áradó természetes fénynek vagy akár festői kilátásnak kézmosás közben, ha közben nem tudod megigazítani a sminkedet…

A probléma annyira gyakori, hogy Emily Henderson meg is osztotta az általa tervezett vendégfürdőszobában foganatosított egyszerű, mégis nagyszerű megoldást:

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG!

A mosdó fölött elhelyezett apró tükör tökéletes helyen van ahhoz, hogy kozmetikai célokat szolgáljon, ugyanakkor nem állja útját a természetes fénynek sem. Sőt, így tulajdonképpen maga a természetes fény szolgál háttérvilágításként a tükörhöz, ami eszményi például a sminkeléshez.

Érdemes vetni egy pillantást a bájos fürdőszoba többi elemére is: a visszafogott, mégis egyedi virágos tapétára vagy a kellemesen meleg rózsaszín csempékre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.