Forrás: Getty

Asztali dekoráció házilag – Legyen az asztal a lakás központi dísze

Asztali dekoráció házilag – válogass szabadon ötleteinkből.

Asztali dekoráció házilag

1. Virágok és növények

Gyűjts néhány egyszerű, de szép virágot, és helyezd el őket egy kis vázában az asztalon. Ezeket szedheted akár a kertben is, hogy minél egyedibb legyen a dekoráció. Kombináld a színeket és a fajtákat, hogy még érdekesebbé tedd az összképet.

2. Könyvek és kiegészítők

Rendezz el néhány szép könyvet és képeslapot az asztalodon. Ezek lehetnek a kedvenc regényeid, illetve számodra fontos helyek képei. Használj dekoratív könyvjelzőket vagy kisebb tárgyakat a könyvek között.

3. Gyertyák

Válassz olyan gyertyákat, amelyek illatukkal vagy színükkel harmonizálnak a szobával, így akár meggyújtás nélkül is jó asztali dekorációk. Helyezd el őket egy dekoratív gyertyatartóban az asztalon.

Asztali dekoráció házilag – Legyen az asztal a lakás központi dísze
Forrás: Getty

4. Mécsesek és lámpák

Készíts saját mécseseket különböző méretű üvegekben vagy tálakban, így biztosan egyedi lesz az asztali dekoráció házilag készítve.

5. Képkeretek és fotók

Tegyél az asztalra néhány szép képet családodról vagy kedvenc emlékeidről. Válassz egyedi képkereteket, hogy még különlegesebbé tedd a dekorációt.

6. Textíliák

Teríts el egy szép, dekoratív terítőt vagy futót az asztalra, olyat, amely hangulatában tökéletes passzol az aktuális szezonhoz. Kiegészítésként pedig tegyél néhány díszpárnát az asztal körüli ülőalkalmatosságokra.

Asztali dekoráció házilag – Legyen az asztal a lakás központi dísze
Forrás: Getty

7. Dekoratív edények

Tölts meg néhány szép tálat vagy edényt kaviccsal, kagylóval vagy más dekoratív tárggyal. Kombináld a formákat és anyagokat az egyedi végeredmény eléréséhez.

Ami a legfontosabb, ha az asztali dekoráció házilag készül nálad

Ne félj kísérletezni és otthonra, valamint saját ízlésedre szabni fenti ötleteket. Az asztali dekoráció nemcsak szép és hangulatos, de a kezed munkáját és a kreativitásod is tükrözi, így minden alkalommal, amikor ránézel, jó érzéssel tölt majd el. Már ezért megéri belevágni!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.