A legjobb társ, bárhova is utazol – Megjelent az Otthonok & Megoldások digitális magazin nyári lapszáma

És közben még helyet sem foglal a bőröndödben. Elég hozzá a telefonod vagy a laptopod, hogy magaddal vidd és előkapd, míg a repülőtéren várakozol, vagy a kilométereket róvod egy buszon ülve egy végtelennek tűnő autópályán. Legfrissebb számunk tényleg mindenhez passzol!

Hiszen tele van mindennel, ami a nyár esszenciáját adja! Frissítő dekorációkkal, káprázatos lakásbelsőkkel, inspirációkkal, felújítási tippekkel, no meg persze hasznos kerti ötletekkel töltöttük csordultig. Ha tartalmas olvasnivalót keresel a nyaralásra, az Otthonok & Megoldások magazinra bátran rábízhatod magad! Mindez mindössze egy karnyújtásnyira… Pontosabban kattintásnyira!

ÍME, EGY KIS ÍZELÍTŐ FRISS ÉS ÜDE NYÁRI LAPSZÁMUNKBÓL

A legjobb társ, bárhova is utazol – Megjelent az Otthonok & Megoldások digitális magazin nyári lapszáma

BELELAPOZOK

Élvezd ki te is a digitális kiadvány kényelmét! Vásárold meg a lapot még ma IDE kattintva könnyen és egyszerűen, mindössze 595 Ft-ért, és vidd magaddal mindenhová. Lapozgasd a vonaton, a boltban, sorban állás közben vagy épp a teraszon üldögélve, a napsugarakban fürdőzve.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.