Forrás: Getty

A legjobb otthoni „csináld magad” praktikák

Legyen szó konyhai rendszerezésről, nappali dekorációról vagy bármilyen hasznos kiegészítőről, egész biztosan tudunk rá mondani egy klasszikus csináld magad praktikát. Célunk ezúttal az, hogy csokorba szedjük és megmutassuk a leglátványosabb és leghasznosabb otthoni csináld magad praktikákat, amelyeket bárki könnyedén elkészíthet.

  • Helyezz el egy csokor eukaliptuszt a fürdőszobában. Lehetőleg akaszd fel a zuhanyrózsa mellé. Meglátod, nem csak a látvány, hanem az illat is elképesztő lesz!
  • Készíts saját művészeti alkotást, és dekoráld vele a lakásodat! Akár egy egyszerű matt fakeret és pár színes művirág már csodákra lehet képes.
  • Gyűjts össze minél több Tic Tac dobozt. Belegondoltál már, hogy milyen szuper fűszertartót lehet csinálni belőlük?
  • Rögzíts a ruhásszekrényed belsejébe egy erős zsinórt (pl. selyemszalag), és rakj rá néhány csipeszt – ha itt tárolod, egész biztosan nem fogsz elhagyni egyetlen sapkát vagy fél pár kesztyűt a téli szezon folyamán.
  • Nem is gondolnád, hogy mennyi helyet spórolhatsz meg a konyhádban, ha félig üres tárolódobozokat kisebbekre cseréled. Nagy meglepetés fog érni a konyhaszekrényed tárolási kapacitásait illetően.
  • Ha nincs kedved élő növényekkel bajlódni, készíts virágokat papírból. Mutatósak, nagyszerűek és még gondoznod sem kell őket.
  • Vásárolj egy flakon metál fényű festékszórót, és vedd célba vele a lakás kiegészítőit. Ez az arany- vagy ezüst színben pompázó fémkosár például rögtön magasabb szintre emeli az otthoni dekoráció fogalmát.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.