A béke szigete Eger mellett: egy 100 százalékban önfenntartó vendégház

A Campy Öko Ház egy 100 százalékban önfenntartó vendégház, amely annyi energiát használ a működéséhez, amennyit saját maga előállít. Szigetüzemmódú napelemrendszerrel rendelkezik, alacsony fogyasztású hűtő/fűtő klímával, és szintén a legkörnyezetbarátabb pellet kályha gondoskodik a melegről a hideg téli napokon. Ökológiai lábnyoma zéró. Amíg a vendégek pihennek, addig a bolygó is pihen. 

“A ház építése során is törekedtünk a környezetbarát megoldásokra. A könnyűszerkezetes épület falai eco panelekből állnak, amelyek 100 százalékban újrahasznosított műanyag palackokból, préselési eljárással készülnek. A belső enteriőr letisztult, természetességre törekszik, hiszen a bennünket körülvevő üvegfelületek olyan hatást keltenek, mintha kint lennénk, szorosan körbeölelnek a szőlőtőkék” – avat be minket a CAMPY ECO HOUSE megszületésének hátterébe Bodi Eszter, annak megálmodója.

Galéria / 4 kép

Megnézem a galériát

A házikó egy vagy két személyes, de mindent megtalálhatunk benne, amire szükségünk van. Egyik egyedi megoldása az üvegtető, amin át a kényelmes ágyból nézhetjük éjszaka a csillagokat. A teraszon ellazulhatunk egy isteni Egri Csillaggal a kezünkben, közben pedig még dézsázhatunk is. 

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

Az első CAMPY Egertől pár percre, az ostorosi szőlősorok között, a Böjt Pincészet birtokán helyezkedik el. Szomszédokat, turistákat nem találni itt, a településtől 15 percre valóban teljes csendben, nyugalomban kapcsolódhatunk ki. Szeretnénk ha elterjedne ez a környezetvédelmet szem előtt tartó szállástípus. A következő CAMPY még idén nyáron megnyitja kapuit, a helyszín azonban egyelőre még titok. De ennél is nagyobbat álmodtunk. Egy nemzetközi franchise hálózatban gondolkodunk, amelyhez várjuk a partnerek jelentkezését.”

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

A CAMPY ECO HOUSE elérhetősége: hellocampy.com

Fotók: Batár Zsolt / www.zsoltbatar.com

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.