Forrás: Getty

6 Valentin-napi ajándékötlet, ami nem virág vagy bonbon

1. Pihe-puha köntös

Ki ne szeretne mennyeien puha köntösbe bújni egy finom fürdő után? Február közepén, amikor odakint még tombol a hideg, különösen jólesik egy forró fürdő. Utána talán egy kicsit könnyebb kiszállni a kádból, ha tudjuk, hogy odakint olyan köntös vár, ami egy másodpercig sem hagy fázni. Szép számmal akadnak uniszex változatok is, tehát akár magadat is meglepheted vele, hogy még teljesebb legyen az összhang.

2. Bluetooth hangszóró

A kellemes zene a hangulat megteremtésének egyik alapfeltétele. Ha még nincs otthon olyan alkalmatosság, ami lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt megszólaltasd a kívánt zenét – akár a telefonodról, akár számítógépről –, érdemes beszerezned egy jó minőségű, vezeték nélküli bluetooth hangszórót, amit magatokkal vihettek a konyhába, a fürdőbe vagy a hálószobába is.

3. Szépséges pohárkészlet

Remélhetőleg gyakran van mire koccintanotok – függetlenül attól, hogy isztok-e alkoholt. A nagy örömhírek mellett mindennap történik valami olyan, aminek lehet örülni, s akár koccintani is rá bármilyen nedűvel. Éppen ezért klasszikus és sikkes ajándék egy álomszép pohárkészlet.

6 Valentin-napi ajándékötlet, ami nem virág vagy bonbon
Forrás: Getty

4. Kellékek ágyban reggelizéshez

Legyen szó tálcáról, szív mintás bögréről vagy tányérról, esetleg szívecskés tojássütő formáról, bármilyen kellék jó ajándék lehet, ami hozzájárul a közösen elköltött romantikus reggelikhez. Persze, úgy az igazi, ha szeretettel készített reggeli is jár az ajándék mellé!

5. Kicsi és könnyű utazótáska

Szeretitek a romantikus hétvégéket? Akkor bizony csomagolni is kell! Igaz, nem túl sokat, de éppen annyit, hogy a hétköznapokban használt táska túl kicsi legyen, egy nagy bőrönd vagy utazótáska pedig túlzás. A kisebb és könnyebb, praktikusan tárolható utazótáskák pont ezt a célt szolgálják.

6. Gyertyák minden mennyiségben

A gyertyák hangulatába könnyű szerelmesnek lenni – persze, a párunkba még könnyebb! A különböző színű, formájú és illatú gyertyák igazán otthonos és romantikus légkört teremtenek még a rohanó hétköznapokban is, éppen ezért mind remek ajándék.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.