Forrás: Getty

6 ingyen megvalósítható lakberendezési frissítés, ami segít új lendületet adni otthonodnak

1. Rendezd át a bútorokat

Teljesen új érzetet adhatunk otthonunknak, ha átrendezzük a meglévő bútorainkat. Itt az ideje leülni és átgondolni, esetleg barátok véleményét kikérni, hogyan lehetne még többet kihozni egy-egy helyiségből. Azért érdemes másokat is bevonni ebbe, esetleg az interneten is nézelődni, kísérletezni, mert ennek hála könnyen olyan megoldásra bukkanhatunk, amiről nem is gondoltuk volna, hogy működik.

2. Cseréld ki a képeket a falon

Még csak új keretekre sem kell költeni, néha bőven elég, ha másik darabokat veszünk elő a családi albumból, és azokat állítjuk ki. A képek helyét is cserélgethetjük láthatóbb helyre, ahol még több örömet tudnak szerezni.

6 ingyen megvalósítható lakberendezési frissítés, ami segít új lendületet adni otthonodnak
Forrás: Getty

3. Szelektálj…

Sokszor már az is látványos megújulást tud hozni, ha alávetjük egy alapos szelektálásnak az életterünket. Törekedjünk a minél letisztultabb végeredményre, hiszen az mutat igazán jól.

4. … és hasznosíts újra

A kiszelektált darabokat azonban érdemes alaposan átnézni. Például egy régi befőttesüveg mutatós váza lehetne. Keress minél több olyan dolgot, amit dekoratív módon tudsz felhasználni a lakás különböző pontjain.

5. Rendezd át a polcokat

A polcok átrendezése otthonunk összképét is javítja, emellett hasznos is. Rendezzük át a könyveket, használati tárgyakat, cseréljük le a már nem aktuális darabokat rajta.

6. Cseréld fel a díszpárnahuzatokat

Cseréld össze két helyiség díszpárnáit, esetleg nyúlj vissza a régi huzatokhoz annak érekében, hogy 0 forintból felrázd a teret.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.