Forrás: Getty

5 dolog, amitől szabadulj meg a helytakarékos fürdőszobához

1. Hatalmas szennyestartó

A szennyeskosár elrejtése nagy kihívást jelenthet. Elengedhetetlen ugyanis, hogy megfelelő helyen tudd tárolni a szennyes ruhákat a mosásig, viszont számottevő helyet foglalhatnak el a fürdőszobában, és nem is biztos, hogy odaillő dizájnnal. A lakberendezők éppen ezért összecsukható változatokat szoktak javasolni, vagy éppen azt, hogy a lakás más pontjára kerüljön a szennyestartó, ahol jobban elfér, és az enteriőr szerves részét képezheti – például a hálószobába.

2. Nyitott vagy átlátszó tárolók

Praktikusnak tűnnek, mert jól látszik, mi van bennük. Ugyanakkor a különböző csomagolású és kiszerelésű termékek halmaza nem nyújt rendezett összképet, ráadásul előfordulhat, hogy túl sok apróság gyűlik össze bennük. Jobb, ha a piperecikkeknek és a fürdőszobai eszközöknek külön tárolóegységet szentelsz, és funkció szerint elkülönítve tárolod őket – könnyen hozzáférhető módon, hogy kéznél legyenek, mégsem rögtön szem előtt.

5 dolog, amitől szabadulj meg a helytakarékos fürdőszobához
Forrás: Getty

3. Csecsebecsék és mosdó melletti tárgyak

A mosdó mellett a szappannak és esetleg a fogkefetartónak van helye – bármi másnak csak akkor, ha kifejezetten széles pult áll rendelkezésre. Persze, ettől még lehetnek dísztárgyak a mosdó környékén, csak nem éppen ott, ahol folyamatosan útban vannak, és zsúfolt hatást keltenek.

4. Tiszta törölközőhalom

Jobb, ha a tiszta törölközőknek zárt és fix helyük van. Ha ugyanis egy széken vagy nyitott polcon árválkodnak, olyan, mintha a mosógépből kivéve még nem jutott volna időd elpakolni őket.

5 dolog, amitől szabadulj meg a helytakarékos fürdőszobához
Forrás: Getty

5. Piperék és kellékek szanaszét

Fültisztító pálcika itt, vattakorong ott, hajkefe amott… Az arc- és testápolási dolgokról nem is beszélve! A rendszerezővel ellátott fiókok remek megoldást jelentenek a fürdőszobai káosz problémájára – nyilván, csak akkor, ha megfelelően tágasak ahhoz, hogy elférjen bennük minden.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.