Forrás: Getty

5 dolog, amit sosem találsz meg egy rendezett fürdőszobában

1. Smink és kozmetikum

Bár a fürdőszoba látszólag praktikus helynek tűnhet a smink és mindenféle kozmetikumok tárolására, a rendszerető emberek tudják, hogy csak a mindennapi használatban lévő termékeket szabad a fürdőben tartani – legalábbis látható helyen. A ritkábban használt terméknek inkább keress más helyet, hogy ne terheljék az összképet. Amit pedig csak tudsz, azt tedd olyan helyre, ahol nincs szem előtt.

2. Gyógyszerek

Bár a fürdőszobai gyógyszeres szekrény egy gyakran használt kifejezés, ez nem azt jelenti, hogy okos és praktikus dolog a gyógyszereket a fürdőben tárolni. A nedvesség és hő hatására a gyógyszerek hatékonysága csökkenhet, ezért jobb azokat szárazabb, hűvös helyen tartani.

3. Könyvek és magazinok

Bár sokan szeretnek olvasni a fürdőszobában, a papírnak sem tesz jót a pára. Ha mindenképp betűkkel és idézetekkel vennéd itt körbe magad, akkor inkább keretez be idézeteket (amiket adott esetben könnyen lecserélhetsz), vagy válassz a falra páraálló matricát.

4. Készletek

A rendszerető emberek pontosan tudják, hogy a fürdőszoba nem raktár. Azaz nem itt tárolják a WC-papírokat, a vattapamacsokat és az utántöltőket. Ha van mosókonyha, ott sokkal jobb helyük van, de akár még a spájzban is, ahol nincsenek szem előtt.

5. Hontalan tárgyak

A rendezett fürdőszobákban mindennek megvan a maga állandó helye. Ha valami nem a számára kijelölt ponton várakozik, az csak zavart okoz. Rz egy fontos hüvelykujj szabály, hiszen ha valaminek nem tudsz helyet találni, annak nincs is maradása a fürdőben.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.