Neked mit ígérnek a csillagok? Itt a 2018-as nagy otthonhoroszkóp

KOS (március 21 – április 20.) Az Uránusz nagy indulatokat kelt, és mindent a levegőbe repít jövőre, ezért próbálj meg nyugalmat teremteni otthonodban! Rendszerezd dolgaidat, áldozz új tárolókra! A Vénusz pedig kapcsolati téren hoz újdonságokat. Az év során új románcban lehet részed, vagy meglévő kapcsolatodban gyúlik új szikra. Készítsd fel lakásod a mézes hetekre is! Vásárolj kényelmes kanapét, és fesd bensőséges színűre a falakat jövőre!

BIKA (április 21 – május 21.)  Az elkövetkező esztendőben nem fogsz szűkölködni ötletekben, fontos, hogy jól használd fel őket. Először fel kell ismerned, hogy nem tudsz mindent megtenni, így egyetlen fő célra kell összpontosítanod! Lehet, hogy most érdemes megalapoznod a jövődet, és egy új ingatlant vásárolnod. Keresd meg a lehetőségeket! Keresd mindenhol, mindenben, ott is, ahol eddig nem tetted! Ez lesz a legbiztosabb út a sikerhez.

Neked mit ígérnek a csillagok? Itt a 2018-as nagy otthonhoroszkóp

IKREK (május 22 – június 21) A Hold januárban a te sikereidet is elhozza. Ez lesz végre a te éved, amikor nagy anyagi gyarapodásban is lehet részed. Nem szabad elfelejtened viszont, hogy a siker nem a boldogság kulcsa! Gondolkozz tehát, hogy mit kezdhetsz a pénzeddel, ami valódi boldogságot is jelenthet. Lakásvásárlással biztosan nem foghatsz mellé.

RÁK (június 22 – július 23) Az év első napfogyatkozásai meghozzák a kedved a változáshoz. Ebben az időszakban rendezd át lakásod! Akár kisebb felújításba is érdemes belevágnod. A változás iránti vágyat a Mars okozza, mely csak fokozódik az év folyamán. Esetleg karrieredben is történhet változás. A rák egy olyan jegy, melyre természeténél fogva jellemző, hogy ambiciózus, de érzékeny és gondoskodó is egyszerre. Ha megtalálja a módját, hogy összekapcsolja személyiségének e különböző oldalát, akkor nemcsak a célját éri el, hanem a belső békét is. Fontold meg, hogy berendezel magadnak otthonodban egy irodát, ezzel is segítve a két érzés összekapcsolását.

OROSZLÁN (július 24 – augusztus 23) Az élet nem sprint, hanem maraton, így jobb, ha az oroszlán is a hosszútávú terveivel kezd el foglalkozni. A február és az augusztus esetleg felhívja majd a figyelmed, hogy lassítsd le az életed. Vigyázz az egészségedre is!  Nézelődj új otthon után a nagyvároson kívül is! Ott is van élet, de még milyen?! Azok a hidak, melyek tavaly felégtek, figyelmeztessenek, hogy a családodra és az otthonodra kell igazán koncentrálnod.

Neked mit ígérnek a csillagok? Itt a 2018-as nagy otthonhoroszkóp

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23) Nem várhatod a tökéletességet sem magadtól, sem más emberektől. Hagyj időt magadnak kísérletezni. Nem dől össze a világ, ha a nappali színe elsőre nem lesz olyan, mint álmaidban! Bármikor átfestheted.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23) Jövőre mondj igent a sikerre, és hagyd, hogy az univerzum irányítson! Az általad fontosnak tartott dolgokat sorold előre, hiszen tudsz megfontoltan dönteni. Ha úgy érzed, hogy eljött az ideje a fürdőszoba felújításának, akkor nyugodtan vágj bele! A Vénusz és a Mars is végigkíséri az éved, így számíthatsz romantikus érzésekre is.

SKORPIÓ (október 24 – november 22) Meg kell találnod a hangodat idén, és hangosan és büszkén kell szólnod vele sikereidről. Ne felejtsd el megjutalmazni magad! Egy régóta vágyott átalakítás vagy egy csodás konyhabútor neked is jár! A Pluto súlyt fog adni a szavaidnak, és kevesen leszek elég bátrak ahhoz, hogy visszautasítsák a kéréseidet.

NYILAS (november 23 – december 21) Minden olyan gyorsan halad el melletted, hogy küzdened kell, hogy tartsd a lépést. De az élet üteme lassulni fog az év első néhány hónapjában, és amikor a Szaturnusz visszafordul áprilisban, akkor újra irányítani kezd. Gondolkoztál már azon, hogy szükséged lenne egy helyre, ahol elrejtőzhetsz, és csak a saját életeddel foglalkozhatsz? Ideje megtenned a lépéseket a saját ház irányába, hogy végre egy kis szünetet tarthass odahaza!

BAK (december 22 – január 20) A testi, szellemi és érzelmi akadályok, amelyek visszatartottak téged, jövőre már nem lesznek elég erősek, ahhoz, hogy ne a saját vágyaidat teljesítsd be. Ne lépj ugyanakkor kizárólag önös érdekből, fontold meg, mi az, ami az egész családnak jó, és mi hoz fejlődést az új évben. Ha szeretnéd, hogy élettered is téged fejezzen ki, és hajlandó vagy a veled élőkkel kompromisszumkészen tárgyalni, akkor a végeredmény egy izgalmas és élettel teli otthon lesz.

Neked mit ígérnek a csillagok? Itt a 2018-as nagy otthonhoroszkóp

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19) Mindent akarsz, de most rögtön! Jövőre lehet, hogy nem is lesz olyan elképzelhetetlen, hogy mindez valóra váljon. Neked is lehet saját otthonod, és nem kell rá egy fél életen át várnod. Még akkor sem kell megijedned, ha most úgy tűnik mindenki jobban áll anyagilag, mint te. Amikor ugyanis Jupiter, a szerencsés bolygó, októberben belép a karrier területére, végre megkapod az elismerést és jutalmakat, amelyeket megérdemelsz.

HALAK (Február 20 – március 20) A Neptun továbbra is művészi úton inspirál, melynek köszönhetően az elkövetkező évben különleges szépségeket és értékeket teremthetsz. A lakberendezés nem csak kötelező dolog, de élvezet is számodra. Jövőre teljesedj ki kedvtelésedben, és áraszd el otthonod kreativitásoddal! Az év második felében az anyagiak is elkezdenek áramlani – noha nálad sosem ez volt cél.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.