Forrás: Getty

#vegyélhazait – És tedd varázslatossá azzal a karácsonyt II.

Minimutti

Különböző textilekből készítek játékokat minden korosztály számára. Kb. 2 évvel ezelőtt kezdem el varrni, előtte soha nem próbáltam. Nagyon élvezem a munkát, a végeredményt, és a visszajelzések megerősítettek abban, hogy ez tetszik másoknak is. Lassan rájöttem, hogy ez nem egy fellángolás, ez az én hobbim, ami számomra a kikapcsolódást, feltöltődést jelenti. Így született meg a Minimutti, Szívvel-lélekkel és őszinte szeretettel készítem a kis dolgaimat, ami remélem, mindenki számára észrevehető, és olyan nagy örömet okoz mindenkinek, mint nekem.

Elérhetőség: barnaedi7878@gmail.com, Facebook

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

Amber decor

Martina vagyok, az Amber decor megálmodója. Vállalkozásomat 1 évvel ezelőtt indítottam, különleges formájú, gazdagon illatosított szójaviasz gyertyákat készítek. Munkám során kiemelten figyelek a környezetvédelemre, ezért is választottam a szójaviaszt a termékeim előállításához, hiszen égés során nem bocsájtanak ki káros anyagokat, és kétszer hosszabb ideig is égnek, mint a paraffin gyertyák. Karácsonyra több olyan gyertyával és ajándékcsomaggal készültem, ami biztosan meghozza az ünnepi hangulatot.

A weboldal címe: https://www.amberdecor.hu/

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát

Hello Me

A Hello Me dobozokat leginkább prevenciós, önsegítő céllal terveztük meg: nem alkalmasak arra, hogy komoly mentális problémákat megoldjanak, viszont arra igen, hogy megtedd az első lépést, és új, adaptívabb perspektívából kezdj el tekinteni életed témáira. Úgy érezzük, manapság egyre fontosabb a testi-lelki jóllétünkkel foglalkozni, hiszen a kiegyensúlyozott élet alapja, hogy szó szerint jól legyünk. A csomag összeállításánál nagy figyelmet fordítottunk az alap értékeink érvényesülésére, így szakmailag magas színvonalú, gyakorlatias anyagot kaptok kézhez, melyben a játékosság is szerepet kap.

A doboz tartalma

Szorongás VAGY Öngondoskodás munkafüzet, melyet pszichológusok állítottak össze

  • English Tea Shop Fűszeres Pirosgyümölcs tea, bio, 8 filte
  • 4 db repceviasz gyertya a BUKKI Candles-től
  • “Karácsonyi hangulat” Tulasi illóolaj keverék
  • Hópehely mézeskalács forma
  • Fehér krétafilc

Kibontakozó önismereti és társas kártyajáték

Karácsonyi ajándékötletként jó szívvel ajánljuk még a Kibontakozó nevű önismereti és társas kártyajátékunkat. Ez a pakli azok számára lehet szívderítő meglepetés, akik szeretik a jó beszélgetéseket és fontos számukra az önfejlesztés és az önismereti munka. 

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

Bredy Design

Bredák Ádám vagyok, grafikus, illusztrátor, termékfejlesztő. Egyedi rajzaim, festményeim, bögréim, valamint társasjátékaim Bredy Design néven publikálom és árusítom.

Az ünnepek közeledtével szerettem volna két karácsonyi bögrét készíteni, amelyek valamennyire hozzám is köthetők. Az egyik bögrén kedvenc állatomat, a rókát ábrázoltam többféle módon, figyelembe véve a karácsonyi hangulat megjelenítését, míg a másikon gyerekkorom első családi autóját, egy kisfityót (kispolskit), amely épp hazafelé szállítja a kiválasztott karácsonyfát. Hogy a vásárlók számára is egyedivé váljon a termék, bármilyen felirattal, névvel lehet kérni a poharat, amely kerámia- és zománcbögre kivitelben egyaránt elérhető.

Árak (mindkét karácsonyi bögre esetében):

  • zománcbögrére 3.900 Ft
  • kerámiabögrére 3.400 Ft

Elérhetőségek:
– Vegyélhazait: https://www.vegyelhazait.hu/termek/karacsonyi-bogre-42425
– Facebook: http://www.facebook.com/bredydesign
– Instagram: http://www.instagram.com/bredydesign
– E-mail: bredydesign@gmail.com

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

BE Design Decor

A kis shopomban újrahasznosított pólófonalból horgolt termékeket és betonból öntött lakberendezési tárgyakat találtok. Ezeket mind saját kezűleg készítem. Igyekszem olyan termékeket árulni, amiket én is szívesen látok az otthonomban. A beton és a horgolás erős kontrasztban áll egymással. A beton erőteljes, egyedi megjelenésével magára vonzza a figyelmet, a horgolás lágyítja ezt a nyers hatást. A betonnal letisztult formákat lehet létrehozni, amit az tesz érdekessé, hogy a megmunkálás során apró eltérések keletkeznek az anyag felületén, és ezek teszik mindegyiket egyedivé.  Mindenkit szeretettel várok, nézzetek körül online. Egyedi megrendelésekkel kapcsolatban is keressetek bátran! 

Elérhetőségeim:

Galéria / 4 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.