Forrás: Getty

Újra divatos az asztali futó! – Mutatjuk az 5 legnépszerűbb választást

Egyedi makramé

A makramé egyre népszerűbbé válik otthonainkban, és most már az asztali futók között is feltűnik. Egy makramé asztali futó különleges bohém stílust kölcsönöz az asztalnak, és akár DIY módon is elkészíthető. A finom csomózások és a szép minták egyedivé teszik az asztali dekorációt.

Minimalista levél minták

Ha szereted a letisztult és egyszerű stílust, akkor egy minimalista levél mintás asztali futó tökéletes választás lehet számodra. Az egyszerű, mégis elegáns formák frissességet és természetességet visznek az asztalterítékbe anélkül, hogy túlzottan feltűnő lennének.

Természetközeli lenkeverék asztali futó

A len és más természetes anyagok újra divatba jöttek az asztali dekorációk terén. Egy lenkeverék asztali futó kellemes textúrájával és természetközeli színével melegséget és otthonosságot kölcsönöz az étkezőasztalnak. Ez a stílus kiválóan passzol a rusztikus és a skandináv stílusú belső terekhez.

Extrább minták bojtokkal fűszerezve

Ha szereted az egyedi megoldásokat és a kis extrákat, akkor válassz olyan asztali futót, amelynek mintája egy kicsit eltér a megszokottól. Például egy visszafogott díszítéssel ellátott asztali futót, amelyet bojtok díszítenek a két végén. Ez a kis részlet teszi különlegessé az egész terítéket.

Elegáns minták

Az elegáns és modern belső terek kedvelőinek ideális választás lehet egy geometriai mintás asztali futó. Ezek a futók általában letisztult vonalakkal rendelkeznek, amelyek dinamikát és egyediséget visznek az asztal terítékébe.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.