Forrás: Getty

Tojáshéj színű falfesték – Időtlen elegancia a Te életteredben is

A tojáshéj színű falfesték varázsának nyomába eredünk.

Milyen szobába illik?

A tojáshéj színű falfesték nyugodt, meleg árnyalata révén bármelyik helyiségben kellemes hangulatot teremthet. A nappaliban például megnyugtató, meleg fogadtatást nyújt vendégeidnek, míg a hálószobában nyugodt és pihentető környezetet teremthet a kikapcsolódáshoz és az alváshoz. A fürdőszobában is segít egy hosszú nap után kicsit letenni a mindennapok terheit.

Tojáshéj színű falfesték – Időtlen elegancia a Te életteredben is
Tojáshéj színű falfesték / Forrás: Getty

Miért érdemes választani?

A tojáshéj színű falfesték számos előnnyel jár. Először is időtlen eleganciájának köszönhetően hosszú távon divatos marad. Nem fogod gyorsan megunni vagy kinőni, így sokáig örömödet lelheted benne. Másodszor a tojáshéj árnyalatú falak remek alapot biztosítanak bármilyen stílusú dekorációhoz. Vintage, modern, vagy éppen skandináv – bármelyik irányzatot képes kiemelni, így akármit is választasz, alapként tökéletes lesz hozzá.

Mit érdemes tudni róla?

Noha hatása mindenhol érvényesülhet, kisgyerekek vagy kisállatok mellé érdemes megfontolni, ugyanis nehezebb tisztán tartani. Emellett figyelembe kell venni a helyiség természetes fényviszonyait is: egy sötétebb helyiségben a tojáshéj árnyalatú falak nyomasztóvá tehetik a légkört.

Tojáshéj színű falfesték – Időtlen elegancia a Te életteredben is
Tojáshéj színű falfesték / Forrás: Getty

Mivel érdemes kiegészíteni?

Ahhoz, hogy a tojáshéj falak igazán érvényesülni tudjanak, érdemes megfelelő kiegészítőket választani hozzájuk. Például a krémes vagy bézs színű bútorok, valamint a fa elemek tökéletesen illeszkednek a tojáshéj árnyalatú falakhoz, kiemelve azok melegségét és természetességét, egyben finom kontrasztot képezve velük. Emellett a pasztell árnyalatú kiegészítők és textíliák is hasonlóan működnek a tojásszín alappal.

Fedezd fel a tojáshéj színű falfesték varázsát

Összességében, a tojáshéj színű falfesték tökéletes választás lehet otthonod számára, ha időtlen eleganciát és melegséget szeretnél magad köré.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.