Forrás: Getty

Pompa, fényűzés és csillogás – Less be a hollywoodi sztárok döbbenetesen drága otthonaiba

Robert Downey Jr. környezetbarát villája

RDJ nem csak tagadhatatlan tehetségével nyerte el a közönség szeretetét, de köztudattan szívügye a bolygó sorsa. Környezetbarát technológiával készült villáját, ami közel 3 hektáron terül el, nemrég vásárolta 13.4 millió dollárért. (További képekért lapozz a kép jobb oldalán lévő nyíllal.)

Mila Kunis és Ashton Kutcher közös otthona

Hollywood egyik kedvenc sztárpárja nem hétköznapi villát építtetett. A palota a modern farmház stílusjegyeit viseli magán. Az óriási istállóajtó, a sok fa burkolat és az aranyozott kiegészítők tökéletesen ötvözik a vidék szépségét a fényűzéssel.

(További képekért lapozz a kép jobb oldalán lévő nyíllal.)

Leonardo DiCaprio álomotthona

Az Oscar-díjas hollywoodi nőcsábász nemcsak a nőkkel nem kispályás, de az ingatlanpiacon is a legjobbat akarja magának. Közel kétezer négyzetméteres telkén a főépület mellett egy óriási pool house („medenceház”, azaz a medence melletti épület), egy stúdió és egy külön konditerem is helyet kapott.

(További képekért lapozz a kép jobb oldalán lévő nyíllal.)

Bradley Cooper kaliforniai álomotthona

A jóképű „másnapos” egy olyan villába szeretett bele, ami tökéletesen ötvözi a minimalizmus eleganciáját az otthonos kiegészítőkkel. A kertet az ókori római megoldások inspirálták, a végeredmény pedig egy romantikus, zöld oázis.

(További képekért lapozz a kép jobb oldalán lévő nyíllal.)

Jeremy Renner nevadai vadászkastélya

Jeremy Renner többször nyilatkozott már arról, hogy imádja a vidék nyugalmát, ezért nem csoda, hogy Kalifornia vagy New York helyett Nevadába költözött a családjával. A rezidencia elegáns vadászkastély stílusban épült, és igazi természetközeli élményt nyújt.

(További képekért lapozz a kép jobb oldalán lévő nyíllal.)

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.