Forrás: Getty

Őszi kandalló dekorációk, melyek akár ablakpárkányokon vagy lebegő polcokon is jól mutatnak
  • Semleges, minimalista színek

Ha otthonodban a bézs és fehér árnyalatai dominálnak, akkor nyugodtan maradhatsz a megszokott színskáládnál, hiszen ezek a színek tökéletesen passzolnak az őszi dekorációhoz. Szinte bármelyik lakberendezési boltban kaphatók mű levelek, amelyek gondos tárolás mellett éveken át a dekoráció részét képezhetik. Egy falevél girland önmagában is elég díszes, ám feldobhatod (a tűzveszély miatt szigorúan) magasszárú gyertyákkal.

  • A zöld ősszel is divat

Nem szereted a barna árnyalatait, viszont szívesen hangolnád őszre a lakást? Szerencsére a zöld ősszel is játszik, ezért a sárga és bara díszek helyett dobd fel a zöld futót apró dísztökökkel és gyertyákkal. Egy csokor fehér szirmú száraz virág is tökéletesen passzol majd az összképbe, mégis élettel telibb, mint a barna dekorációk.

  • Rusztikus színkavalkád

Az ősz a természet ezer színéről szól, ezért autentikusan becsempészheted az évszak hangulatát, ha igazi színkavalkádot varázsolsz a kandallóra, a lebegő polcra vagy éppen ablakpárkányra. Fonott kosarakba tegyél krizantémot vagy szárított virágcsokrokat, és a színes falevél girland sem maradhat el.

  • A természet jegyei

Az őszt mi testesítené meg jobban, mint a jellegzetes termések: a dió, a dísztök, a gesztenye vagy a toboz a szezon nagy klasszikusai, ezek egyvelege pedig remekül is mutat a kandalló felett.

  • A kevesebb néha több

A kevesebb néha több elve a lakberendezésben mindig igaz. Néha egy-két dísz jobban mutat, mintha egy dekorációs bolt fél kínálatát felpakolnád a polcra. Ha csak pár kiegészítőt szeretnél kitenni az őszi hangulat jegyében, akkor ahhoz inkább minőségibb darabokat válassz, hogy megfelelő legyen az összhatás.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.