Forrás: Getty

Őszi díszpárna trendek, melyek igazán hangulatossá teszik majd a nappalid
  • Geometria őszi színekben

Az ősz nem csak a klasszikus őszi formákról szól. Ez a geometriai alakzatos párna tökéletes bizonyítéka annak, hogy nem csak tökökkel vagy falevelekkel lehet megidézni az alvásra készülő természetet. A kulcs az őszi színek használatában van: a narancs- és citromsárga, a barna vagy a burgundi jöhet minden mennyiségben.

  • Tök párnák

Ha imádod az őszt és a jópofa megoldásokat, akkor az idén az internetet meghódító tök párnák a te otthonodból sem hiányozhatnak. A jó hír, hogy te magad is elkészítheted, de számos webáruházban is kapható ilyen, ha nem vagy a DIY projekt szerelmese.

  • Őszi formák és minták

A minimalizmus híveinek is van miből válogatniuk a díszpárnák terén. A visszafogott fehér-barna kombináció mellé szerezz be kockás mintájú huzatokat és az idei ősz nagy kedvencét, egy tök párnát.

  • Falevelek minden mennyiségben

Az őszi színes falevelek sosem mennek ki a divatból, és ez az idei évre is igaz. A falevél mintát klasszikus, játékos vagy elegáns dizájnba is be lehet illeszteni. De az igazán jó hír, hogy az őszi minták miatt a színek terén nagyobb a mozgástér, hiszen a levelek minden színben ezt az évszakot idézik meg.

https://www.instagram.com/p/CwqrryYrlrs/
  • Varrott minták

Akár DIY projekt keretén belül is őszi hangulatba öltöztetheted a párnákat, például kész minták vásárlásával és felvarrásával. Sőt, vasalható minták is léteznek már, melyekkel még kevesebbet kell dolgoznod a látványos végeredményért.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.