Forrás: Getty

Odavagyunk Courteney Cox időtlen és sikkes dolgozószobájáért

A legendás Jóbarátok sorozat Monica Gellere nem véletlenül jelentkezett saját háztartási kellékmárkával, és nem véletlenül posztol előszeretettel lakberendezési témákban az Instagram és a TikTok profilján.

Az otthonának szinte minden szegletét megmutatta már a kertjétől a konyhájáig – most mégis sokan felkapták a fejüket, amikor videót tett közzé a dolgozószobájáról:

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG!

A kőpadló, a sötétre festett könyvespolcok és a természetes fa lambéria olyan összhatást keltenek, amire még a profi lakberendezők is felfigyelnek. A természetes fa az egyik legtrendibb anyag mostanság a lakberendezésben, és számos stílus alapeleme – az organikus moderntől kezdve a japán és a skandináv elegyéig, a japandiig.

Mindez a sötét színekkel és a gondosan megtervezett világítással kiegészítve olyan látványos, mégis otthonosan hívogató hatást kelt, hogy be kell vallanunk: ilyen környezetben mi is bármikor szívesen leülnék dolgozni!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.