Forrás: Getty

Nemcsak téli dísz: íme, a legszebb nyári ajtódísz ötletek

Az örök klasszikus napraforgó

A nyár szó hallatán mindenkinek a sárga színekben pompázó napraforgó földek jutnak az eszébe. Éppen ezért a nyári időszakra készülődve a napraforgóból készült virágkoszorú szuper ajtódísz lehet, hiszen nem csak a friss virág, az elszáradt virágfejek is szuperül mutatnak.

Száraz virágok varázsa

A következő tippünk egy száraz virágokból álló koszorú, amely elegáns, rusztikus stílust kölcsönöz a bejáratnak. A természetes színek és a különböző textúrák kombinációja gyönyörűen mutat bármilyen ajtón, ráadásul a száraz virágok miatt kifejezetten időtálló is.

Illatos levendula koszorú

A profi lakberendezők nagy kedvence ez az igazi mediterrán hangulatot árasztó levendula koszorú, melynek lila árnyalatai azonnal a nyári mezők világába repítenek. A levendula nemcsak gyönyörű, de illata is csodálatos, így nem csak a szemet, az orrot is kényezteti, miközben kellemes hangulattal köszönt még a legfárasztóbb nap után is.

Idézd meg a nyári pezsgést élénk színekkel

Ha a nyár számodra a pezsgésről szól, akkor válassz egy olyan koszorút, amely tele van élénk színű virágokkal – például rózsákkal, napraforgókkal és más nyári növényekkal. Ezek a színes koszorúk tökéletesen tükrözik a nyár vibráló energiáját, és garantálják, hogy mindig jó hangulatúan toppanj be otthonodba a munkanapok után.

A skandináv nyár szerelmeseinek kedvence

Ha valami letisztultabb, mégis stílusos megjelenésű díszre vágysz, válassz egy egyszerű, zöld levelekkel és fehér virágokkal díszített koszorút. Ez a típusú dísz remekül illik modern vagy skandináv stílusú otthonokhoz.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.