Forrás: Getty

Mindenki imádja David és Victoria Beckham modern étkezőjét

A járvány utáni időszakban egyre nagyobb hangsúlyt kap a vendéglátásra alkalmas terek kialakítása az otthonokban. Ez érthető, hiszen mindenki szeretné „bepótolni” azokat az éveket, amikor ritkábban találkozhatott a szeretteivel. Nem meglepő tehát, hogy a felújítások középpontjában sokaknál a konyha és az étkező áll.

David és Victoria Beckham modern étkezője egyaránt ideális az evésre és a közös lazításra. Az extra hosszú étkezőasztal rengeteg helyet biztosít, így minden és mindenki kényelmesen elfér. Ez nemcsak egy bútordarab, hanem tulajdonképpen egy vászon, ami szó szerint mesélhet akár az adott alkalomról is a különböző ültetési és tálalási megoldások segítségével.

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG!

Arról nem is beszélve, hogy nem feltétlenül kell konyhatündérnek lenni egy hatalmas étkezőasztal hasznosításához: elég, ha nagy a család vagy gyakori a nagy vendégség, amikor mindenki hoz magával valami finomat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.