Forrás: Getty

Merülj el a tóparti házak varázsában

Természetközeli stílus

A házak gyakran olyan természetes anyagokból készülnek, mint a fa és a kő, hogy beleolvadjanak a környezetükbe. Sok ház fából készült homlokzattal rendelkezik, amely tökéletesen passzol a tópart hangulatához. Az sem ritka, hogy trófeákkal díszítik a bejárati ajtó környékét.

Tágas teraszok és verandák

Ezeknek a házaknak a legfontosabb része a nagy terasz vagy veranda, hangulatos világítással és bohém stílusú ülőgarnitúrával.

Privát stégek

Sok tóparti házhoz tartozik saját móló, amelynél néhány kisebb-nagyobb csónak pihen. Itt lehet fürdeni, horgászni, vagy csak a lábat a vízbe lógatva élvezni a víz békéjét, de tökéletes hely ez a nyári naplemente megcsodálására is.

Nyitott terek

A belső tér általában nyitott, nagy ablakokkal, hogy a lehető legtöbb természetes fény jusson be, és hogy a tó látványa minden szobából élvezhető legyen. A modern belső kialakítás nagy hangsúlyt fektet a kényelemre és a természet közelségére.

Természetes anyagok dominanciája

Ahogy kívül, úgy belül is gyakori a fa és a kő használata, amely tovább erősíti a naturisztikus érzést. A rusztikus bútorok és a természetes színek harmonikusan illeszkednek a környezethez.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.