Forrás: Getty

Megvannak az ősz trendszínei a lakberendezésben – Egytől egyig különlegesek

Minden évnek, sőt, minden évszaknak megvannak a trendszínei, ez alól pedig az idei ősz sem jelent kivételt. Aki azt hiszi, hogy ezek megint a barna különböző árnyalatai, nagyot téved. Azoknál sokkal különlegesebbek!

Mustársárga

A meleg hatású mustársárga tökéletesen illik az őszhöz, hiszen a lehullott leveleket juttatja az eszünkbe. Nyugodtan szerezz be mustársárga párnákat, takarókat vagy bármilyen más dekorációt. Ez az árnyalat minden helyiséget még különlegesebbé varázsol.

Kobaltkék

Ezzel a színnel igazán fel tudod dobni az otthonodat! A kobaltkék egy rendkívül feltűnő árnyalat, épp ezért érdemes visszafogottan alkalmazni, például egy falon, de egy-egy ilyen színű bútordarab vagy dekoráció is remek választásnak bizonyul. A kobaltkék tökéletesen illik a mustársárgához és a szürkéhez is.

Pasztellszínek

Az állandó és unalmas fehér helyett sokkal jobb választásnak bizonyulnak a pasztellszínek, például egy visszafogott halvány rózsaszín vagy zsályazöld. Válassz ezek közül, ha színt szeretnél vinni az otthonodba, és a kobaltkéket, illetve mustársárgát túl intenzívnek érzed.

Terrakotta

Ez a melegséget árasztó szín nem csak ősszel, hanem már egész évben rendkívül kedvelt, de a profik szerint ebben az évszakban kerül igazán az érdeklődés középpontjába. Már egy fal lefestésével sokkal kellemesebbé varázsolhatod a nappalit vagy a hálószobát. Ha tetszik ez az árnyalat, de nem akarsz ekkora változást, akkor válassz terrakotta színű dekorációkat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.