Forrás: Getty

Meglepő kiegészítő kapott helyet Kylie Jenner hálószobájában

Te elfogadnál egy fát a hálószobádba? Ha elég tágas a tér, akkor bizony több érv szól mellette, mint ellene! Kylie Jenner például úgy döntött, hogy egy bambuszfának ad otthont az egyik sarokban:

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG!

A szobanövények egyébként is képesek az otthonosság új szintjére emelni bármelyik helyiséget. Egy egész fa a hálószobában viszont ehhez képest is másik dimenziót jelent. Persze, több helyet foglal és több gondoskodást is igényel, mint egy könnyen kezelhető szobanövény, ugyanakkor olyan lakberendezési mesterhúzás, amivel állandóan a természetben érezheted magad.

Akár hiszed, akár nem, a növények közelsége képes enyhíteni az olyan kellemetlen stressztüneteket, mint a fejfájás, a koncentrációs nehézség vagy a lehangolt kedélyállapot. Ha tehát olyan stresszoldó módszerre vágysz, ami egyaránt jólesik a szemednek és a lelkednek, voksolj a szobanövényekre – sőt, akár egy egész fa is jöhet az enteriőrbe!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.