Forrás: Getty

Lakberendezési ötletek, hogy még jobban ellazulhass a fürdőkádban

Elő a természetes anyagokkal!

A fürdőkád és a természetes anyagok tökéletes keresztmetszetében a dézsafürdő áll, ami ma már egyáltalán nem szokatlan lakberendezési megoldás. A lambéria és a fából készült vagy fa hatású bútorok ugyancsak segítenek az ellazulásban, hiszen közelebb hozzák a természet érzését. Ugyanez érvényes bármilyen fa hatású vízálló burkolatra. Ha nem tervezel ekkora beruházást, akkor olyan könnyen beszerezhető kiegészítőkkel is kísérletezhetsz, mint például a bambuszból készült fürdőszobai kellékek.

Figyelj a világításra!

Hiába tökéletes a fürdőkád mérete és formája, ha neon hatású hideg fény árad rád felülről, ami egyszerűen megakadályozza a kikapcsolódást. Ha van ablak, akkor azon keresztül hadd áradjon be annyi természetes fény nap közben, amennyi csak tud! Ha pedig nincs – és a napnyugta utáni órákban –, sokat segíthetnek a gondosan elhelyezett lágy, meleg fényű izzók, illetve a különböző hangulatvilágítási megoldások. A jó öreg gyertyafényről se feledkezz meg – persze, csakis biztonságos használat mellett!

Lakberendezési ötletek, hogy még jobban ellazulhass a fürdőkádban
Forrás: Getty

Válassz meleg színpalettát!

A meleg színek azonnal segítenek az ellazulásban, mert kellemes, otthonos hangulatot árasztanak. Ha földszínekkel veszed körül magad a fürdőben, akkor biztosan spa élményben lesz részed. Ez a falra és a padlóburkolatra is ugyanúgy igaz, mint az egyszerű, ugyanakkor nagy hatású kiegészítőkre, például a törölközőkre.

Kényeztesd az érzékeidet!

Egy igazán relaxáló fürdőhöz nem csupán az kell, hogy a fürdőszobád kellemes látvánnyal és illatokkal szolgáljon. A kellemes tapintású anyagok használata is kulcsfontosságú – arról nem is beszélve, hogy a megfelelő minőségben hallható lágy zene szintén elengedhetetlen az otthoni wellnesshez. Már csak néhány finom falat hiányzik, és kész is a minden érzékszervedet kényeztető élmény!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.