Forrás: Getty

Kris Jenner fali dekorációja galériává varázsolja az étkezőt

Nem titok, hogy a Kardashian-Jenner család rajong a színpadias megoldásokért: ingatlanjaik telis-tele vannak olyan elemekkel, amikre a lakberendezők és a követők is egyaránt felkapják a fejüket.

A Kardashian-lányok anyja, Kris Jenner is hűen követi ezt a trendet: az egyik legújabb Instagram-bejegyzésében ugyanis egy hatalmas, kör formájú fali szobor előtt pózol a barátjával, Corey Gamble-lel. A szobor hatalmas méretéből adódik, hogy egyszerűen nem lehet nem ránézni, ráadásul az étkező visszafogott színei és bútordarabjai még inkább segítenek a középpontba állítani a nem mindennapi műalkotást, aminek akár az is lehetne a mottója – „a kevesebb több” helyett –, hogy „a több több”:

A fali dekorációk éppúgy meghatározhatják egy enteriőr karakterét, mint a fal és a burkolat, vagy éppen a bútorok. Az egyesült államokbeli aranyszabály szerint a fal legfeljebb 60%-át érdemes képekkel vagy ilyen extravagáns dekorelemekkel fedni, 40% mindenképpen maradjon szabadon.

Ugyanígy fontos, hogy ha egy központi elem kap helyet a falon, akkor az szemmagasságból kényelmesen szemlélhető legyen, tehát a kép vagy szobor közepe nagyjából 140-150 centiméterre kerüljön a talajtól.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.