Forrás: Getty

Katy Perry letisztult konyhaszekrénye akár a tiéd is lehetne

A minimalista esztétika még soha nem volt ennyire népszerű a konyhában, ahol igazán ki tud bontakozni, hiszen nagyban megkönnyítheti a sütés-főzést, illetve családi vagy baráti beszélgetések pompás helyszínéül is szolgálhat.

Az okos minimalizmus kulcsa több tényezős: bútorok kiválasztásán kívül számít a falszín, a padlóburkolat, a konyhapult és a kiegészítők is. Sokan bele sem gondolnak, de még a konyhaszekrények fogantyúja is elképesztő mértékben befolyásolja az összhatást, bár Katy Perry esetében inkább a fogantyúk hiánya ad különleges karaktert a térnek:

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG!

Orlando Bloom felesége ebben az Instagramon közzétett videóban nem csupán azt mutatta meg, hogy milyen alkoholmentes frissítőt iszik, hanem a végletekig letisztult, szürke, fogantyú nélküli konyhaszekrényét is. Persze, a fogantyú nélküli konyhaszekrény egyáltalán nem számít újdonságnak, sőt: világszerte közkedvelt megoldás, főleg a minimalizmus reneszánsza óta.

Ez az ultramodern, mégis időtlen megoldás segít még letisztultabbá tenni a konyhát, ráadásul az olyan mindennapi kisebb-nagyobb balesetek is elkerülhetőek, amik a fogantyúba akadásból erednek.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.