Forrás: Getty

Ints búcsút az üres falnak!

Ezekkel a tippekkel új szintre emeled az otthonod

Az üres falak rendkívül zavarók, azonban ezek dekorálása kihívás elé állít mindenkit, hiszen rengeteg lehetőség közül kell megtalálnunk a leginkább működő megoldást. Mielőtt azonban nekilátnál a munkának, gondold végig, hogy mit szeretnél, és készíts egy tervet. Alábbiakban pedig összegyűjtöttünk 4 remek ötletet hozzá.

#1 – Képekkel díszített fal

Ha a faldekoráció kerül szóba, akkor a legtöbb embernek a képek jutnak az eszébe. Ezzel nincs is semmi baj, legalábbis akkor, ha ez nem azt jelenti, hogy csak felakasztasz egy képet, és már készen is vagy. Sokkal jobban fog mutatni, ha sok posztert, műnyomatot és fotót teszel a falra, méghozzá olyan elrendezésben, ahogy neked tetszik. Ha szereted a szimmetriát, akkor annak fényében helyezd el mindegyiket, ha viszont épp az a célod, hogy a végeredmény ne tűnjön rendezettnek, akkor ez alapján találd meg a tökéletes koncepciót.

Ints búcsút az üres falnak!
Forrás: Getty

#2 – Növényekkel díszített fal

Valami kevésbé megszokott megoldást keresel? Mit szólsz a növényekhez? Ehhez felszerelhetsz több polcot, azokra pedig egyszerűen tegyél virágokat, de akár speciális falikaspókat is felfúrhatsz a falra, illetve a függő növények is remekül mutatnak. Mindössze arra figyelj, hogy olyan fajtákat válassz, amik jól érzik magukat az adott fényviszonyoknál, illetve azt is tartsd szem előtt, hogy ne olyan cserepeket válassz, melyekből alul ki tud folyni a víz.

Ints búcsút az üres falnak!
Forrás: Getty

#3 – Makramé faldísz

A makramé bohém stílust kölcsönöz az otthonodnak. Ezeket a típusú faldíszeket készen is megvásárolhatod, de ha szeretsz magad alkotni, akkor könnyedén el is tudod készíteni.

Ints búcsút az üres falnak!
Forrás: Getty

#4 – Szín

Egy jól megválasztott szín csak emeli egy szoba hangulatát és kisugárzását. Ebben az esetben is több választási lehetőséged van: az egész falat lefestheted egy színnel, de különféle formákat is megjeleníthetsz, vagy akár több árnyalatot is használhatsz. Ha például egy íróasztal áll a falnál, akkor erre a részre festhetsz egy félkört, amivel optikailag elválasztod ezt a részt a többitől. Természetesen a festett falra is tehetsz tovább dekorációkat.

Ints búcsút az üres falnak!
Forrás: Getty
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.