Forrás: Getty

Inspirálódj a legjobbaktól! – Így dekorálnak a profik karácsonyra a lakás minden pontján

Karácsony a teraszon

Bár a karácsony fő színe a piros, a természetben sokkal jobban mutatnak a visszafogott árnylatok, ezért a teraszon sokan a klasszikus fekete-fehér páros színében választanak természet inspirálta díszeket. A textúrákat tekintve nagyon egyszerű a szabály: minél bolyhosabb, annál jobb.

Amikor a karácsony szelleme vár haza

A bejárati ajtó környékét is könnyen fel lehet dobni pár puha, hangulatos kiegészítővel. A cipős padon egy-két karácsonyi párna, a fogason pedig néhány fenyőág is képes ünnepi hangulatot teremteni.

A fürdőszoba is kap az ünnepi díszekből

A fürdőben a legegyszerűbben a textíliák kicserélésével lehet karácsonyi hangulatot teremteni. Sőt, a csöveken egy-két girland is szuperül megfér, és a relaxáló fürdőzésekhez néhány gyertya is elkel – ahogy itt is.

Ahol az isteni karácsonyi menü készül

A konyhában a pult vagy a konyhasziget ad elegendő felületet a díszeknek, ám, ha étkezőszékek is vannak, azokról a nagy karácsonyi masni sem maradhat le. A konyhaszekrények fogantyúin jól mutat pár apró dísz.

A meghitt vacsora helyszíne

Az étkezőben az ünnepi étkezések között egy asztali futó és néhány asztali dísz bőven elég, hogy karácsonyi hangulatot teremtsen. Az asztal melletti tálalón a karácsonyi zoknik is jól mutatnak, illetve ne felejtsd jól látható helyre tenni a karácsonyi bögréket sem.

A családi összejövetelek fő tere

A nappaliban a családi összejöveteleket még meghittebbé és még hangulatosabbá tehetik a vastag, puha plédek és díszpárnák, égősorok és fenyőágak. Természetesen a fő „attrakció” a karácsonyfa lesz, ha minden évben a nappaliban kap helyet.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.