Forrás: Getty

Íme, a barna legnépszerűbb árnyalatainak listája

1. Homok: Ez a világosabb barna árnyalat a természetességet és a melegséget hozza magával. Ideális választás a falakra, a bútorokra és a kiegészítőkre. Ha eddig leginkább bézzsel dekoráltál, ám most eggyel otthonosabb és különlegesebb színt szeretnél választani, ez a neked való tónus.

2. Kapucsínó: A kapucsínó picivel mélyebb tónusokkal rendelkezik, amelyek eleganciát sugároznak. Bútorokon és díszpárnákon is felbukkanhat, meleg és barátságos atmoszférát teremtve, de tökéletes alapszín a falakon bármelyik helyiségben. A kapucsínó kellően semleges árnyalat ahhoz, hogy akkor se legyen „túl barna” a szoba, ha minden bútor a barna valamelyik árnyalatában van jelen.

3. Mogyoróbarna: Ez a közepes sötétségű barna árnyalat tökéletesen alkalmazkodik a modern és a hagyományos stílushoz is. Konyhabútorokon, asztalokon és a padlóburkolaton gyakran megtalálható, ám a textíliáknak is jól áll ez az árnyalat, ezért kanapét is bátran választhatod mogyoróbarna árnyalatban.

4. Csokoládébarna: A csokoládébarna egy mély és gazdag árnyalat, amely drámaiságot és eleganciát sugároz. Bútorok, falak vagy akár kisebb kiegészítők formájában is lenyűgöző hatást kelthet, ha csak kis mennyiségben szeretnél barnát az otthonodba.

5. Dióbarna: Kissé szürkés, minimalista barát árnyalat, amely nemrég tért vissza a lakberendezők palettájára. Éppen csak egy kis barna tónus van benne, ami miatt jóval otthonosabb és barátságosabb árnyalat, mint például a világosszürke.

6. Terrakotta: Ez a meleg vörös és barna árnyalatok keveréke mediterrán hangulatot idéz meg. Régebben csak kiegészítőkben, csempékben vagy cserepeken találkozhattál vele, ám napjainkban a falak sem maradhatnak ki a terrakotta őrületből. Tökéletes választás olyan bohém stílusú helyiségekbe, amelyekbe egy csöpp drámaiságot szeretnél becsempészni.

https://www.instagram.com/p/CQz7PfTscwm/
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.